Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3133
De la 07 Ianuarie 2003
114871689

Botoşani: Azi, Carrefour deschide în cadrul Mall un supermarket

  • 27 March 2013, 23:00
Azi, 28 martie 2013, Carrefour deschide primul său supermarket din Botoșani, ridicând numărul total de magazine în acest format la 68. Noul supermarket, Market Uvertura Mall, situat pe strada Calea Națională 91, Botoșani, se va deschide la ora 8:00 și urmează aceeași strategie de “prețuri mici, zilnic”.
Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu 20% mai ieftine ca mărcile naționale.
Date cheie Market Uvertura Mall:
1. Adresă: Calea Națională 91 (intersecție cu Grivița), Botoșani
2. Plaja orară de deschidere largă:
Luni – Sâmbătă: 08.00-22.00
Duminică: 08.00-20.00
3. Mijloace de transport: tramvai linia 1,maxi taxi
4. Suprafața magazinului: 826 m˛
5. Contact magazin:
Telefon - 0374289348
Fax – 0374289349
Paleta de servicii a noului Market Uvertura Mall include:
Apel gratuit pentru clienții Carrefour care doresc să afle diferite informații legate de produsele, serviciile disponibile, precum și alte informații utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, în fiecare zi a săptămânii; Multiple modalități de plată: tichete de masă, card Carrefour MasterCard, reîncărcare electronică prepay.
Magazinul Market este o nouă formă de comerț care se caracterizează printr-o serie de atribute și care, cu ajutorul unora dintre ele, îl diferențiază de hipermarket:
Rapiditate la case: întrucât cumpărăturile din supermarket sunt în principal axate pe produse de bază, alimentare, coșul fiind mai mic, rapiditatea trebuie să fie un atuu. În plus, ne angajăm să fie un maxim de 3 clienți la o casă, prin deschiderea unei case suplimentare, dacă este cazul.
Prospețime și calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar și calitativ, astfel încât clienții Carrefour să găsească zilnic produse de calitate și foarte proaspete. În acest sens, Market schimbă sau rambursează în 7 zile suma platită pentru un produs dacă acesta nu satisface deplin așteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. „Satisfacție sau rambursare!”.
Produse Marca Proprie Carrefour. “Economisești și ai și calitate!”:
Market oferă în gama sa peste 1.000 de produse marcă proprie Carrefour, la un preț cu minimum 20% mai mic față de prețul mărcilor naționale, la aceeași calitate.
Aproape de casă: este primul atribut care diferențiază supermarketul de hipermarket. Supermarketul trebuie să devină un vecin de încredere, unde gasești zilnic, tot ce ai nevoie.
Produse bio și dietetice: Market include în gamă și produse speciale pentru sănătatea clienților săi.
Fructe și legume: Tot la același nivel, gama de produse include și o varietate de fructe și legume, majoritar din România, de o calitate impecabilă și de o prospețime controlată zilnic de către echipele care se ocupă de controlul calității.
Profesionalismul echipelor: Noul supermarket funcționează cu o echipă de 35 de profesioniști, bine formați, care vor răspunde cu promptitudine solicitărilor. clienților, zilnic.
Despre Carrefour
Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. Cu peste 3 miliarde de operațiuni la casă, prin intermediul tuturor activitaților sale, Grupul își asumă responsabilități economice, sociale și de mediu și garantează pentru calitatea produselor sale și securitatea clienților săi.
În România, Grupul Carrefour numără 112 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 68 supermarket-uri „Market”, și 20 magazine de proximitate „Express”.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Botoşani: Primăria a făcut o afacere proastă, dacă nu cumva dubioasă
Mult contestatul Mihai Sârbu rămâne director
APIA Botoşani: Comunicat de presă
În ţară situaţia este dezastruoasă
dacă vom plăti salariile şi pensiile, să fim fericiţi!
Cipru kaput, urmează România
Ioan Rotundu
Cereri pentru afaceri pestriţe în Centrul vechi
Oferta primarului Portariuc a prăbuşit chiriile din Centrul vechi
spaţiile proprietate privată sunt părăsite
Efectele crizei financiare în Europa: a crescut rata de sinucideri şi de boli rare
a scăzut numărul de accidente rutiere
Mă mut cu cortul acolo şi tot o termin
O porţiune din Zidul Berlinului a fost demolată în creierii nopţii
Horoscop
Bancul zilei: Ungurească
Gastronomie: Ficat cu unt şi lămâie ( a la meuniere)
Botoşani: Consilierii municipali chemaţi, astăzi, să legalizeze o măgărie
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă