Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Horoscop
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2720
De la 07 Ianuarie 2003
123113119
pnl

Botoşani: Demiterea lui Airimiţoaie a stârnit nemulțumirea liberalilor

  • 25 March 2014, 23:00
După ce doi reprezentanți ai județului Botoșani, ai PNL Botoșani, Mihai Țurcanu, fost președinte al ANSVSA și Bogdan Dăscălescu, fost vicepreședinte al aceleiași instituții, și-au prezentat demisiile imediat după ieșirea PNL de la guvernare, a venit rândul demiterii secretarului general al ANSVSA, Ovidiu Airimiţoaie. Liberalii au sărit ca arși și au aruncat asupra partidului aflat la guvernare critici acide.
„O dată cu demiterea secretarului general al ANSVSA, PSD-ul distinsului domn Dolineaschi își demonstrează ostilitatea cu care a privit permanent capacitatea PNL Botoșani de a trimite oameni competenți în Guvernul României, pe poziții asimilitate funcțiilor de Secretar de Stat, respectiv Subsecretar de Stat. Incapacitatea PSD Botoșani de a livra competență la cel mai înalt nivel și demagogia cu care la Botoșani pesediștii își imaginează viitoare construcții politice alături de liberali(respectiv refacerea USL) sunt argumentele care stau la baza atacurilor mediatice fără precedent, din ultima perioadă, orientate către PNL. PSD Botoșani nu contează și nu va conta în ecuația guvernării. Și spunem asta în condițiile în care tânărul Dolineaschi este, deși omite să spună acest lucru, prieten intim al primului ministru Ponta, coleg de generație în fostul TSD, construcție de tristă amintire, din vremea lui Adrian Năstase”, se arată în comunicatul PNL”, au precizat liberalii botoșăneni într/un comunicat remis redacției. (Liana Anuței)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei
Bancul zilei: Remediu ardelenesc
Reţeta zilei: Pulpp de miel la cuptor
Sute de copii au cerut, ieri, adulților să nu mai otrăvească planeta
Trei pentru ,un ,, rol” la Teatrul ,,Mihai Eminescu”
Noul subprefect, Gelu Țigănucă, a depus jurământul
15 tone de furaje distruse din joacă
Microbuz căptuşit cu ţigarete moldoveneşti
Forţa civică Boptoşani: Comunicat de presă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog