Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
568
De la 07 Ianuarie 2003
123652554

Botoşani: Festivalul sporturilor tradiţionale

  • 5 October 2014, 23:00
În perioada 29 septembrie – 5 octombrie, în Europa sunt organizate acţiuni în cadrul Move Week, iniţiate de Asociaţia Internaţională pentru Sport și Cultură (ISCA), acţiuni care urmăresc creșterea gradului de conștientizare cu privire la beneficiile activității fizice în rândul cetățenilor europeni, crearea unei comunităţi active fizic. În acest context, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Botoşani a organizat sâmbătă, 4 octombrie, în parcul „Mihai Eminescu” din municipiu, Festivalul Sporturilor Tradiţionale, activitate ce figurează în calendarul Move Week.
La acest eveniment au participat elevi de gimnaziu şi liceu, profesori, veniţi în grupuri organizate de la şcolile din municipiu şi din judeţ: Truşeşti, Albeşti, Flămânzi, Darabani, Bucecea, Săveni, Şcoala Gimnazială Nr.13, Botoşani, Şcoala Gimnazială Nr. 8., dar şi copiii simpli care au venit cu bunicii sau părinţii la plimbare. Aceştia s-au întrecut în probe sportive ca trasul frânghiei, tir cu arcul, alergare în saci.
Entuziasmul, voia bună şi spiritul competitiv i-au cuprins pe toţi cei prezenţi la manifestare, care s-au arătat încântaţi de ideea coordonatorilor de a organiza cât mai des activităţi sportive diferite, în locuri diferite. Cei mai buni dintre ei ai au fost recompensaţi cu dulciuri, tricouri dar şi diplome.
Prin intermediul acestei manifestări sportive, coordonatorii proiectului doresc să reamintească, în primul rând, faptul că o minte sănătoasă stă într-un corp sănătos și că mișcarea e foarte importantă în viața oricărei persoane. În al doilea rând, se promovează fair-play-ul și viața sănătoasă în rândul elevilor – sub forma sportului.
Preşedinte AJSPT
Ioan Strujan

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei
Bancul zilei: Alegerea ardeleanului
Zacusca de ciuperci
Rusia va redeschide o statie radar de avertizare antiracheta in Crimeea
Victor Ponta despre schimbarea calitatii sale in dosarul Microsoft
Basescu nu mai are informatii serioase
Botoşani: Distracţii în miez de noapte sub protecţia poliţiei
Ioan Rotundu
Flota rusa de la Marea Neagra va primi sase submarine pana la finalul lui 2016
Asociaţia Revoluţionar㠄22-25 Decembrie 1989” Botoşani are o nouă structură de conducere
Pagubă-n ciuperci, impostoareo!
Ioan Rotundu
BJ Botoşani: Curs de Calculatoare şi Internet pentru Seniori
Acțiune la padocuri a membrilor PMP
Cătălin Flutur: Este viață și după alegeri
Modern Calor Botoşani: Anunţ furnizare căldură
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog