Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12365
De la 07 Ianuarie 2003
122898014

Botoşani/Flămânzi: Vicecprimarul bătăuş Micuţaru a fost demis

  • 9 December 2014, 23:00
După ce oraşul Flămânzi a scăpat de teroarea instalată de către inspectorul de poliţie Mihai Cliveţ, acesta fiind demis din funcţia de şef al Poliţiei Rurale şi trimis, până la definitivarea situaţiei sale şi în plan juridic, el fiind cercetat penal, la Poliţia comunei Hlipiceni, iată că a venit la rând şi viceprimarul bătăuş, social-democratul medic veterinar Dumitru Micuţaru.
Luni a avut loc schimbarea viceprimarului PSD Dumitru Micuţaru, moment urmat de alegerea unui nou vice al oraşului Flămânzi, desemnat în persoana profesorului Ioan Guraliuc. În şedinţa Consiliului Local Flămânzi organizată luni, 8 decembrie 2014, cu începere de la ora 9:00, la sugestia consilierilor PNL s-a propus demiterea viceprimarului PSD Dumitru Micuţaru.
După ce, respectându-se procedurile, s-a trecut la vot, din cei 17 aleşi locali au votat pentru demitere 12 consilieri. Apoi s-a trecut la organizarea alegerilor pentru ocuparea postului vacant, PNL-ul propunându-l pe această poziţie pe profesorul Ioan Guraliuc, consilier local de 6 ani şi membru în Comisia de Cultură Flămânzi, iar PSD-ul pe acelaşi Dumitru Micuţaru, coada de topor a puţinilor post-comunişti rămaşi la conducerea localităţii.
Conform previziunilor, profesorul Guraliuc a adunat 9 voturi, doctorul veterinar Micuţaru doar 5, iar 3 voturi au fost anulate. Rezultatul alegerilor noului viceprimar a fost comentat în maniera sa caracteristică de consilierul independent Constantin Pitorac, fostul primar al oraşului Flămânzi: „Gogoaşa mincinoasă, umflata în 2012 cu minciună, ipocrizie şi plimbată prin tot oraşul Flămânzi, s-a spart în sfârşit. S-a dus jumătate, a mai rămas cealaltă jumătate, având aceleaşi „calităţi”. „Lucrurile se vor lămuri cândva, poate mai repede decât se aşteaptă unii”, ne-a mai spus consilierul Constantin Pitorac, relatându-ne cum încă de luni dimineaţa a fost căutat „de diverse grupuri de consilieri, atât de la PSD, cât şi de la PNL, pentru a mă pune viceprimar, dar am refuzat, pentru că, aşa cum am amintit, nu aş putea niciodată să lucrez cu primarul Oloeriu”
. Precizăm că viceprimarul Micuţaru, în turul II al alegerilor prezidenţiale din duminica de 16 noiembrie, a organizat la nivel de oraş Flămânzi mituirea cu bani a unor alegători ca s-l viteze pe Victor Ponta. Când Elena Hapău i-a reproşat acest lucru, Micuţaru a lovit-o în chiar faţa sediului PSD din Flămânzi, imaginile fiind surprinse pe camera de supraveghere din zonă, acum fiind cercetat penal pentru lovire.
Gabi Gomboş

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ţiganul şi peştişorul de aur
Piftie de curcan
Horoscopul zilei
Parlamentul a respins proiectul privind introducerea votului prin corespondenta initiat de Eugen Tomac
Viktor Orban catre sefa fiscului ungar, acuzata de coruptie de catre SUA
Da-l in judecata pentru defaimare pe diplomatul american Andre Goodfriend sau te dau afara
Legea de aprobare a controversatei Ordonante 55 privind migratia alesilor locali a fost adoptata de Parlament
Ponta: TVA-ul la pachetele all-inclusive din turism va scadea de la 24% la 9%
David Cameron l-a felicitat pe Klaus Iohannis
Campania dumneavoastra prezidentiala a demonstrat o hotarare clara in ceea ce priveste combaterea coruptei, cresterea responsabilitatii si imbunatatirea transparentei
Un ONG incepe campania Scoala fara plagiat, viitor fara coruptie
Primul caz din campanie: plagiatul lui Victor Ponta
"Sfaturile" lui Sorin Ovidiu Vantu pentru "generatia Facebook"
Sunteti Generatia n-am! Nu aveti absolut nimic! Nu aveti casa, nu aveti masina. Ba, nici curve nu aveti! Veti continua sa fiti slugile noastre
Autoritatile europene ancheteaza potentiale coliziuni intre avioane civile si militare
Anunţ URBAN SERV
Inspectia Judiciara: Victor Ponta a afectat independenta justitiei
prin declaratiile privind verdictul Inaltei Curti in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis
Prognoza meteo pentru judeţul Botoşani, în perioada 09 – 17.12.2014
Festival de colinde organizat de CJCPTC Botoşani
525 ani de la prima atestare documentară a satului Corni, judeţul Botoşani
Tehnicile de interogatoriu ale CIA, ineficiente si brutale. CIA a mintit Congresul si Casa Alba
Statisticile coruptiei in Romania: Peste 1.900 de persoane au fost condamnate pentru coruptie in decurs de cinci ani, 83,5% sunt barbati
Informare meteorologica de ploi si ninsori, pana joi dimineata
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog