Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Economic
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14789
De la 07 Ianuarie 2003
114773222

Botoşani/Frumuşica: Peste 120 de copii s-au implicat în alinarea suferinţelor asistaţilor de la UAMS Flămânzi

  • 18 December 2013, 23:00
Nu mai puţin de 120 de elevi ai Şcolii Gimnaziale nr. 2 Frumuşica au participat împreună cu părinţii, învăţătorii şi diriginţii lor la o amplă acţiune de binefacere desfăşurată în parteneriat cu Parohia Frumuşica. Beneficiarii acestei acţiuni au fost persoanele în vârstă şi paupere internaţi în Unitatea de Asistenţă Medico Social㠄dr. Elena Popovici” din Flămânzi.
Acţiunea, organizată din suflet, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, pentru toţi asistaţii care nu se pot bucura cu adevărat de frumuseţea iernii şi de bucuriile anotimpului, s-a finalizat cu colectarea unor cantităţi substanţiale de alimente care au fost deja transportate şi încredinţate administraţiei unităţii medicale.
Astfel, prin efortul organizatorilor şi participanţilor au fost colectate 80 kg făină, 70 kg făină porumb precum şi cantităţi importante de zahăr, ulei şi fructe de sezon. „Pentru ca surpriză să fie deplină, în ziua de 19 decembrie, începând cu orele 10:00, copii, împreună cu părintele paroh Ioan Florin Vamanu, au susţinut în faţa vârstnicilor de la UAMS Nicolae Bălcescu un program de colinde, apoi le-au oferit acestora câte un mic cadou de sărbători”, ne-a spus responsabilul de structura, prof. Rodica Părvu, unul din principalii organizatori ai activităţii alături de documentaristul Luminiţa Creţu.
„M-a bucurat iniţiativa elevilor din Frumuşica, aceştia, pe lângă faptul că au bucurat cu micul lor program artistic inimile acestor oameni bolnavi, bătrâni şi năpăstuiţi, oferind o adevărată lecţie de viaţă, căci, nu-i aşa, cine nu are bătrâni, trebuie obligatoriu să-şi procure, iar cine are, să-i îngrijească, mai ales la bătrâneţe”, a completat dr. Dan Miulescu, directorul UAMS „dr. Elena Popovici” din Flămânzi.
Gabi Gomboş

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Subtilitatea neveste-si
Gastronomie: Cighiri din organe de porc
Cafeaua şi ţigara pot oferi protecţie împotriva unei boli de ficat
Legea care îngreunează cumpărarea de terenuri agricole in România şi sporeşte puterile premierului Ponta a trecut de Parlament
România are printre cele mai bruşte scumpiri ale muncii din UE
Proiect ce prevede acordarea de facilităţi companiilor petroliere
Invitaţie la Teatrul „Vasilache” Botoşani
Traian Băsescu: Am promulgat bugetul de stat pentru că Guvernul a fost de acord să amâne cu 3 luni acciza la motorină şi benzină
În ultima perioadă Crin Antonescu e tot un fel de Traian Băsescu
Cosmin Nicula, preşedintele Comisiei din Senat care anchetează activitatea CEC Bank
creditul luat de Ioana Băsescu poate fi discutat la nivel de moralitate. Procedurile legale au fost respectate
Doi membri CNA reiau cererea ca preşedintele Laura Georgescu să-şi dea demisia
"CNA poate să fie denumit Consiliul Naţional al Antenelor"
Dan Diaconescu, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru şantaj
Balta fetidă a minciunii: Nepmanul Ponta între bolşevism şi peronism
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă