Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8189
De la 07 Ianuarie 2003
114837821

Botoşani: Primarul de Suharău denunţat la Poliţia Rutieră pentru ştergerea urmelor unuii accident auto

  • 2 March 2015, 23:00
Pe surse, am aflat că primarul comunei Suharău, independentul social-democrat Marcel Chelaru (foto), a fost denunţat la Poliţia Rutieră Botoşani că a acoperit un grav accident auto în care a fost implicat un angajat al primăriei.
În ziua de 9 septembrie 2014, inginerul Gheorghe Piuntilei, de la Oficiul funciar al Primăriei Suharău, s-a deplasat cu Loganul personal în satul Plevna, unde era hram cu ocazia sărbătorii de Sf. Maria. Aici a băut pe la mai multe familii până a ajuns să nu se mai poată ţine pe picioare. Cu toate acestea, Pintilei s-a urcat la volanul Loganului iar în drum spre Suharău, într-ű curbă, s-a dat cu maşina peste cap. Maşina s-a făcut zob iar Pintileu a fost scos de oameni prin parbrizul din spate. Imediat a fost dus la spital unde s-a constatat că avea mai multe fracturi şi a fost pus în ghipsul pe care l-a purtat vreme de două luni de zile.
Imediat ce i s-a adus la cunoştinţă despre producerea accidentului, primarul Marcel Chlaru şi viceprimarul Viorel Dănilă l-au luat pe şoferul primăriei Petru Zvâncă care s-a urcat la volanul unei maşini mari de care a agăţat autocapilaru şi s-au deplasat la locul accidentului. Prima grijă a primarului Chelaru a fost să dea dispoziţie lui Zvâncă să scoată numerele de înmatriculare a Loganului ca să nu se ştie a cui este maşina. Autoturismul făcut zob a fost urcat pe autocapilar şi dus la domiciliul lui Costică Baltaru, patron de firmă de dezmembrări auto.
Din dispoziţia primarului nimeni n-a mai adus vorba despre accident. Este posibil ca agentul şef de poliţie din Suharău, Gheorghe Aungurencei, să fi aflat de accident dar n-a dorit să-şi strice relaţiile cu primarul, relaţii de ajutor reciproc în multe alte evenimente consumate în comună şi ştiute numai de cei doi.
Patronul Costică Baltaru a acceptat să primească maşina pentru că primarul i-a promis că i-o va lăsa pentru piese de schimb. Numai că, în timp ce Baltaru se afla într-o deplasare în Germania, primarul a venit în lipsa sa şi a ridicat Loganul pe care, spun cei care cunosc, l-a vândut unui coleg primar care are la primărie tot un Logan. Se spune că de pe urma acestei tranzacţii Chelaru n-a ieşit în pagubă. În schimb, Costică Baltaru este supărat rău pe primar pentru că l-a înşelat şi mai ales pentru că a luat maşina hoţeşte, adică în lipsa sa de la firmă.
Despre inginerul Gheorghe Pintilei se ştie că este beat tot timpul. De când a avut accidentul, soţia sa, avocată renumită în Dorohoi, se pare că n-a mai vrut să-l primească acasă aşa că stă în Suharău în casa socrului ce este decedat.
Denunţul depus împotriva primarului de Suharăui, Marcel Chelaru, a fost înregistrat la secretariatul Poliţiei Rutiere Botoşani şu urmează a fi verificat pentru a se stabili vinovăţiile cuvenite tuturor celor implicaţi în ascunderea accidentului.
Adrian Marcu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Contractul Loteriei Romane cu Novomatic, sustinut puternic de premierul Ponta
a ajuns sa fie anchetat de Corpul de Control al Ministerului de Finante
Sedinta CSAT azi. Primul punct pe ordinea de zi: situatia din Ucraina
Presedintele CSM, Marius Tudose: Nu ar trebui sa fie sanctiuni pentru jurnalisti la divulgarea de informatii din dosare
John Kerry, optimist dupa discutiile cu Serghei Lavrov
Sunt plin de speranta ca este inceputul unei schimbari care va insemna o imbunatatire pentru toata lumea
Lista celor care au platit cu viata pentru criticarea regimului. Si a celor ramasi sa continue lupta
Tentativele de a face presiuni asupra lui Putin pentru a-si schimba pozitia in criza ucraineana sunt zadarnice
Dmitri Peskov
Scandal urias in Rusia
conducatorul unei facultati a demisionat, la presiunea studentilor, dupa ce insultase memoria lui Boris Nemtov
Horoscopul zilei
Bancul zilei: Moartea papagalului
Reţeta zilei: Gazpacho
Acţiuni disperate, dar şi hazlii, ale Patriarhiei BOR
Ioan Rotundu
Biserica Ortodoxa a lansat o campanie cu vedete ca sa-i convinga pe parinti sa-si inscrie copiii la Religie
Presa-n gura lu' Rotundu - emisiunea din 27.02.2015
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă