Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3558
De la 07 Ianuarie 2003
122889207

Botoşani: Recomandările lui Achiței către „viţelul” Ţâbuleac din PMP

  • 3 October 2014, 23:00
Viceprepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Cristian Achiței, s-a arătat deranjat de comentariile malițioase din ultima perioadă ce vizează plecarea în concediu a președintelui Florin Țurcanu care ar fi paralizat bunul mers al derulării programelor de investiții. Cristian Achiței susține că a primit o parte din atribuțiile președintelui CJ și, în tandem cu Gheorghe Sorescu, treburile merg ca pe roate în județ. „Am văzut că ieri s-a trezit din hibernare un partid inexistent ca activitate în judeţul Botoşani. Mă refer la Partidul Mişcarea Populară. Prin vocea fostului preşedinte al Consiliului Judeţean şi prin vocea unui domn care nici măcar nu ştiu cum îl cheamă şi nu ştiu cine e ăsta de la nivelul lor naţional, s-au trezit vorbind despre faptul că la Consiliul Judeţean proiectele ar fi blocate. Ca să terminăm cu discuţia asta indusă şi de pesedişti, care habar nu au despre proiectele judeţului Botoşani, ba mai şi blochează proiectele Consiliului Judeţean, toate proiectele pe fonduri europene sunt în drulare. Stadiile fizice sunt conform graficelor asumate şi toţi banii europeni sunt traşi exact conform graficelor asumate”, a spus Cristian Achiței. Afirmațiile reprezentanților PMP precum că mizează pe voturile democrat liberalilor la alegerile prezidenţiale din data de 2 noiembrie l-au determinat pe Cristian Achiței să reacționeze dur. „Domnul Ţîbuleac să-şi vadă de partidul lui şi madama lui candidată la preşedinţie care o să ia 0% voturi la Botoşani. O să fie tot pe ultimul loc. Să nu mai aibă grija membrilor PDL. Toţi membrii PDL sunt ancoraţi total la ora asta în campania electorală pentru Klaus Iohannis”, a precizat Cristi Achiței.
Precizăm că într-un comentariu – pamflet postat pe blogul său, jurnalistul Ioan Rotundu l-a comparat pe preşedintele PMP Botoşani Mihai Ţâbuleac cu „viţelul” din fabula „Boul şi viţelul” a lui Grigore Alexandrescu. Modul în care Cristian Achiţei s-a referit la Ţâbuleac se aseamănă mult cu conţinutul acelui comentariu, semn că Achiţei a citit cu atenţie pamfletul.
Mai ales că în perioada cât Mihai Ţâbuleac a fost preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Cristian Achiţei a fost o perioadă vicepreşedinte, ceea ce i-a permis să cunoască şi activitatea lui Ţâbuleac de dincolo de uşile închise ale biroului său.
(Liana Anuței)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei
Bancul zilei: Condoleanţe prieteneşti
In premiera, Rusia are mai multe focoase nucleare instalate pe rachete balistice decat SUA
Reuters: Firmele chineze au pus ochii pe activele Enel din Romania si Slovacia
SUA au o pozitie publica deja extrem de critica fata de Ungaria
Copiii ar putea semana cu un fost partener sexual al mamei
Traian Basescu: Am aprobat inceperea urmaririi penale pentru fostii ministri
Traian Basescu: Victoria Nuland a vorbit si despre Romania
A venit taur şi s-a întors bou cu ţâţe
Ioan Rotundu
Flutur prezintă dovezi cu privire la fraudarea alegerilor de către PSD
Botoşani: Nechifor acuză PSD că a comandat un control la Staţiunea de Popăuţi
Rafinaria Lukoil Ploiesti si-a intrerupt activitatea
Incendiu cu victima la Mitoc
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog