Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8026 lei
1 USD = 4.4462 lei


Număr accesări
Astăzi:
26002
De la 07 Ianuarie 2003
73946407

Botoşani: Rotaru minte planificat şi în scop diversionist

  • 18 May 2012, 23:00
Social-democraţii botoşăneni au acuzat abuzuri inimaginabile săvârşite de către directorul Poştei, Mihai Ştefan. Acesta este acuzat că a ordonat poştaşilor să ducă pachete la Dângeni din partea unui candidat la primărie o dată cu scrisorile.
Liderul Tineretului Social-Democrat, Răzvan Rotaru, a declarat că în comuna Dângeni poştaşii sunt implicaţi în campania electorală a candidatului Cătălin Rotundu, atât factorii poştali, cât şi directoarea oficiului poştal din comună. Mai mult, Rotaru cere demisia lui Ştefan, dar şi a lui Viorel Şerbănoiu, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean.
„Îi forţează pe poştaşi, în multe comune, să împartă afişe cu Mişcarea pentru Botoşani, îi pune pe săracii oameni să care în plus, pe lângă cât au de cărat, şi 10 kilograme de afişe, pliante. Aşa ceva este de neimaginat.
Îi vom aduce la cunoştinţă ministrului Dan Nica aceste aspecte şi schimbarea lui Mihai Ştefan este o chestiune de zile. În comuna Dângeni, ieri, factorii poştali împărţeau pachete din partea domnului Rotundu”
, a spus Răzvan Rotaru.
Contactat telefonic, directorul Mihai Ştefan a declarat că „Între Poştă şi Cătălin Rotzundu este încheiat un contract de servicii, costul serviciilor fiind facturat şi achitat pe bază de chitanţă. Este în interesul nostru să prtestăm orice serviciu care ne aduce venituri.”!
Precum se poate constata, Rotaru a făcut declaraţiile fără a se documenta, acuzaţiile aduse directorului de Poştă fiind total nefondate.
Şeful Tineretului PSD din Botoşani l-a luat din nou în colimator şi pe primarul Cătălin Flutur. De data aceasta, mărul discordie este taxa de 1 leu percepută în parcurile de joacă din Parcul „Mihai Eminescu”.
Social-democraţii îi cer primarului Cătălin Flutur să renunţe la taxa aplicată la unul dintre locurile de joacă din Parcul Mihai Eminescu. Consilierii locali ai PSD au votat însă cu două mâini la vremea respectivă taxele şi tarifele din proiectul propus de Executivul Primăriei.
„Suntem singurul municipiu din ţară care are taxă la locul de joacă pentru copii. 1 oră costă 2 de lei. Am fost la Bucureşti şi în niciun parc nu se pune taxă.
Nu se poate să facem astfel de diferenţe între copiii ai căror părinţi au bani şi ai căror părinţi nu au bani. Poate domnul primar scoate taxa începând de astăzi”
, a declarat Răzvan Rotaru.
În replică, viceprimarul Cătălin Alexa a declarat că locul de joacă din parc „este cel mai bine amenajat şi banii încasaţi reprezintă consumul de energie electrică şi cheltuielile cu munca vie şi nicidecum nu au caracter de taxă”.
Viceprimarul consideră că Răzvan Rotaru, care este o persoană cu o imagine dezastruoasă, ar trebui ca mai întîi să se documenteze şi apoi să facă declaraţii publice, deoarece preţiul pe oră a fost votat şi de consilierii municipali PSD, fără a avea vreo obiecţie.
Precum se poate constata, Răzvan Rotaru minte planificat şio în scop diversionist cu speranţa că ca aduna voturi pentru candidaţii USL. . (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Profit de miliarde de lei la Spitalul de Recuperare
Butelie de aragaz plină cu ţigări de contrabandă
Comunicat de presă APIA Botoşani
Ieşirea Greciei din zona euro ar însemna falimentul efectiv.
România poate fi copleşită de ce se întâmplă pe pieţele financiare
Ministrul Economiei a numit un avocat să facă privatizarea industriei
Medicamente cumpărate la Bursă de „Mavromati”
Medici tineri botoşăneni, „în focul” concursului de rezidenţiat
Vom mânca alimente cu mai puţină sare
Victor Ponta ameninţă prefecţii cu cartonaşul roşu
Peste 400 de botoșăneni au vizitat deja noul CET!
Directorii de instituţii de la Botoşani vor sta închişi în birouri
aşa a hotărât premierul Victor Ponta
Ministrul Dezvoltării, Eduard Hellvig vine la Botoşani
Corina Dumitrescu nu mai poate reprezenta societatea civilă în CSM
Ambasadorul SUA la Bucureşti îl susţine pe Daniel Morar
Dmitri Medvedev se joacă de-a bomba atomică
reacţia burselor ruse a fost imediată
Ministrul Rovana Plumb prinsă şi ea cu mâna-n sacul cu diplome
Horoscop
Bancul zilei: Ceartă amoroasă
El se mândreşte cu naşul, nu şi naşul cu el
Ioan Rotundu
Caricatura zilei
Botoşani: Situaţie dificilă la Ambulatoriu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă