Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19726
De la 07 Ianuarie 2003
122905375

Botoşani/Suharău: „Resursele umane” ale baronaşului Marcel Chelariu

  • Ioan Rotundu
  • 14 March 2016, 23:00
Până mai zilele trecute juram că cea mai ticsită primărie cu neamuri ale primarului este cea de la Gorbăneşti patronată de baronul social-democrat Gică Iliescu. Acum nu mai am cum jura aşa ceva pentru că la Primăria Suharău, baronaşul social-democrat Marcel Chelariu (foto) l-a întrecut pe colegul Iliescu. Mai mult chiar, Chelariu deţine şi recordul de a avea cele mai multe femei divorţate după ce-au fost angajate în Primărie.
Dar să trecem în revistă organigrama cu neamurile baronaşului Chelariu:
1. Lăcrămioara Ursan, recunoscută ca fiind „prima doamnă”, femeie de serviciu, este fina primarului. La angajare îi spunea Parasca dar după ce-a devenit protejata naşului primar a divorţat.
2. Lucia Cohal, contabilă, vara primarului. A fost căsătorită Cusin dar după angajare a divorţat.
3. Mariana Şchiopu, contabil şef, fostă Dubangiu, divorţată după angajare şi sfetnicul de taină al primarului. A declarat că a urmat o facultate ca să înveţe cum se poate fura cu acte. Se spune că stăpâneşte foarte bine această lecţie.
4. Lucia Trică, secretara primăriei, ocupă funcţia cu delegaţie de 15 ani pentru că primarul a blocat organizarea unui examen.. A divorţat după angajarea în primărie şi este considerată ca având statut de sfetnic al primarului.
5. Sonia Isbăşescu, consilier al primarului, fina acestuia. Sonia este fiica medicului de familie din comună Isbăşescu, s-a căsătorit cu Petru Avârvării şi a fost cununată de primar. A divorţat şi ea intrând în rând cu celelalte angajate.
6. Vasile Zvâncă, şofer, cumătru cu primarul, considerat a fi omul de încredere al acestuia. Cară pietriş de la balastieră la diferite persoane dar banii nu intră în veniturile primăriei ci îi împarte cu primarul. Se spune că ar fi om de 1000 lei ciubuc la zi partea sa.
7. Cristian Ababei, buldozerist, rudă cu primarul, toată ziua umblă după ciubuc pe combustibilul cumpărat de primărie.
8. Radu Ursache,. excavatorist, protejat al primarului şi este numit „primarul de Oroftiana” pentru că adună taxe pentru primar Este vorba de taxe de protecţie.
9 - 10. Neculai şi Mariana Agache, soţ şi soţie, protejaţii primarului, ambii angajaţi, ea pe post de asistent social el casier.
11. Corneliu Ursan, angajat ISU, executant al treburilor primarului. Se spune că primarul l-a scos de la ISU pentru a-l pune candidat la funcţia de primar ca să rupă din voturile potenţialilor contracandidaţi ai primarului.
12. Gheorghe Şchiopu, agent agricol, cumătru cu primarul şi confidentul acestuia în materie de împroprietărire cu terenurile agricole. Mâna dreaptă a ing. Pintilei.
13. Elena (Nuţa) Oprişanu, contabilă şi sfetnic a primarului, cu soţul beat mai tot timpul. Se ocupă de licitaţii împreună cu primarul. Preşedintele comisiei este dr. veterinar Valeriu Mănucă, consilier local. Toţi trei decid la cine trebuie să ajungă licitaţia
La Primăria Suharău din 13 consilieri niciunul nu are cunoştinţe economice. Totul conduce contabilul şef Mariana Şchiopu pe care nici un consilier local nu îndrăzneşte s-o contrazică.
Despre afacerile primarului Marcel Chelariu cu firmele deputatului liberal Costel Şoptică în curând.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Observaţia lui Bulă
Reţeta zilei: Cartofi cu usturoi şi brânză cu verdeţuri
Horoscopul zilei de 15.09.2016
Un submarin nord-coreean este dat disparut
Rusia spune ca este gata sa colaboreze cu SUA pentru a scoate Statul Islamic din Raqqa
Lavrov: Americanii au sugerat o "diviziune a muncii"
Rezultate oficiale: Branza de la fabrica din Jibou nu este contaminata
Gyorgy Frunda: Normele de aplicare ale OUG trebuie sa defineasca "foarte clar si limitativ" situatiile in care SRI poate face cercetare penala
Ministrul polonez al Apararii acuza Rusia de terorism:
Dupa Smolensk, am fost prima mare victima a terorismului in conflictul care se joaca sub ochii nostri
Victor Grigorescu: Romania este exportator net de energie electrica
Raluca Pruna: Nu am infiintat nicio directie a Securitatii.
Nu regret propunerea mea / SRI nu a primit nicio competenta pe care nu o avea inainte / OUG este o solutie provizorie
Ţigări de contrabandă de peste 112.000 de lei confiscate la frontiera de est
Locuinţă distrusă într-un incendiu, la Unţeni
O „pasăre de zi” ajunsă pe la ITM face valuri politice
Ioan Rotundu
Prim[ria Botoşani: Cum ne risipesc banii cei de la Direcţia de Impozite şi Taxe
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog