Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Horoscop
Umor
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19953
De la 07 Ianuarie 2003
122905602

Botoşani: Suspiciuni asupra corectitudinii uni judecător din darabani

  • 16 May 2016, 23:00
La Judecătoria Darabani se află în curs de pronunţare sentinţa care va fi dată în Dosarul 332/ 217/ 2016/a1. Reclamant în acest dosar este Andrei Seliman din satul Miorcani, comuna Rădăuţi Prut. Seliman a reclamat faptul că Daniel, Iulian şi Adrian Ignat au dat buzna în locuinţa sa şi i-au agresat familia, chemându-i în judecată pentru violare de domiciliu..
Soluţia dată de judecătorul de cameră preliminară nu l-a mulţumit pe reclamantul Andrei Seliman aşa că a contestat-o la instanţa de fond. Termenul de judecată a fost pentru 12 mai a.c. dar nu s-a pronunţat şi sentinţa, pronunţarea fiind amânată pentru 19 mai a.c..
Seliman crede că dosarul fiind judecat la un singur termen, fără administrare de probe, iar pronunţarea sentinţei amânată sunt motive să creadă că judecătorul nu ar avea intenţia de a pronunţa o sentinţă dreaptă. Seliman îşi bazează suspiciunea pe faptul că la Judecătoria Darabani se cunosc situaţii când anumite sentinţe date au fost nedrepte, adică părtinitoare, şi se teme că în dosarul său va avea parte tot de o nedreptate.
El îşi bazează şi pe faptul că sesizările depuse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani n-au fost soluţionate corect, motiv pentru care a fost nevoit să ajungă la instanţa de judecată.
De precizat că Andrei Seliman este la rândul lui inculpat într-un alt dosar aflat pe rol la Tribunalul Botoşani. Este vorba de Dosarul nr. 1342/ 40/2015 în care sunt judecate mai multe persoane pentru contrabanda cu ţigări, Seliman făcând parte din acest grup. Şi în acest dosar pronunţarea a fost amânată pentru 17 mai a.c. iar Seliman are suspiciuni în privinţa corectitudinii judecăţi, de data aceasta suspiciunile sale venind din partea procurorilor DIICOT care au efectuat ancheta. Seliman susţine că unii inculpaţi au avut parte de un tratament diferit faţă de ceilalţi, punând acest aspect pe seama relaţiilor pe care cei în cauză le-ar avea cu anumite persoane din interiorul DIICOT Botoşani.
Faptele reclamate nouă de către Seliman sunt mult mai analitice dar vom aştepta ca mai întâi judecătorii să se pronunţe în aceste două dosare pentru a ne convinge dacă Andrei Seliman are dreptate sau suspiciunile sale sunt neîntemeiate.
Adrian Marcu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Blonfa şi poliţistul
Horoscopul zilei de 17.05.2016
Prahova: Un candidat independent la Primaria Ploiesti, in greva foamei in semn de protest fata de legea electorala
George Copos, urmarit penal pentru plagiat
DNA cere urmarirea penala a lui Titus Corlatean pentru impiedicarea votului in Diaspora la prezidentialele din 2014
Dragnea: "Pasul urmator, revocarea lui Zgonea"
Despre cererea de urmarire penala a lui Corlatean: "Recunosc ca nu ma asteptam, dar discutam si stabilim cum votam"
Abuz incredibil al directorului de la Staţiunea Popăuţi
Incendiu generat de un scurtcircuit
Peste 180 de misiuni ale pompierilor botoşăneni, în ultima săptămână
Candidatul Ion Stoiciuc pune o întrebare de baraj
Comunicat de presă Fundaţia „Nicoar㔠Botoşani
Lista persoane fizice din Botoşani cu datorii la Fisc
selectivă
Lista cu primarii care vor rămâne în funcţie şi după alegerile din 5 iunie 2016
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog