Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2136
De la 07 Ianuarie 2003
123164669
pnl

Botoşani: Un ţepuitor la „Casa albastră” a Păltinişului

  • Ioan Rotundu
  • 26 May 2016, 23:00
De fiecare dată când s-au organizat alegeri locale printre candidaţi s-au strecurat şi impostori, analfabeţi, traseişti politici daţi afară de prin partide sau poftitori la scaunul de primar cu gândul la banii din bugetul local.
Dar atât de mulţi astfel de candidaţi cum avem în aceste alegeri parcă n-au fost niciodată. Astăzi am să vă prezint un candidat impostor şi ţepuitor care râvneşte la funcţia de primar al comunei Păltiniş din partea Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), partid fondat şi condus de Călin Popescu Tăriceanu, proaspăt suspect al DNA într-un dosar de mare corupţie, el fiind acuzat de mărturie de mincinoasă şi favorizarea infractorului. ALDE face parte din troica corupţiei alături de UNPR şi şeful lor PSD.
Dacă analizăm candidaţii ALDE la nivelul judeţului Botoşani, cu excepţia câtorva care au ajuns candidaţi la acest partid pentru că au fost şicanaţi de propriul partid sau vânduţi de şefii lor pentru a crea cale liberă la funcţia de primar al unui alt candidat, restul sunt doar impostori şi oportunişti în frunte cu şeful lor de la nivel de judeţ Dumitru Zmău.
Revenind la candidatul ALDE de la Păltiniş, se pare că el este cel mai reprezentativ pentru imaginea acestui partid. Stelică Cheptroşu, de profesie mecanic, la vârsta de 42 de ani şi-a format un renume atât de prost că fug de el şi copii. Tipul este un aventurier financiar, a creat imense datorii la bancă şi persoane fizice, datorii pe care nu le-a mai plătit şi au scos din buzunar banii cei care şi-au pus obrazul pentru el.
Traian Gherman Haralambie l-a garantat pe Cheptroşu să cumpere mărfuri în rate de la Pro Casa. Valoarea mărfurilor cumpărate s-a ridicat la suma de 6.000 lei. După ce s-a văzut cu bunurile în casă, lui Cheptroşu nici prin gând nu i-a trecut să-şi plătească ratele. Haralambie n-a avut încotro şi a suportat el valoarea ratelor în sumă totală de 6.000 lei.
Dorel Cohal l-a garantat pe Cheptroşu pentru un avans să-şi cumpere apartament în Botoşani. Nici acest avans n-a fost plătit de Cheptroşu ci de Cohal care angajase avansul pe numele său.
Andreea Lucica Lefter l-a garantat în anul 2012 să împrumute 10.000 lei de la bancă. Rămasă vădană în urma morţii soţului care a fost poliţist, Andreea a fost repede ameţită de cap de Stelică cum că o ia în căsătorie . N-a luat-o de nevastă dar nici cele 10.000 lei nu le-a plătit băncii bun de plată rămânând Andreea Lefter. În schimb, ţepuitorul a avut bani să-şi plătească apariţii pe Tele’M Botoşani şi să-şi facă campanie în speranţa că va fi ales primar.
Cei din Păltiniş îl cunosc foarte bine şi ştiu că dacă ar da bugetul primăriei pe mâna lui Cheptroşu praful s-ar alege din contribuţiile lor anuale sub formă de impozite şi taxe.
Marea noastră dramă este că partidul lui Tăriceanu ar putea realiza scorul electoral de peste 3% şi, atunci, toţi banii pe care candidaţii partidului i-au cheltuit în această campanie vor fi restituiţi din bugetul ţării. Iată cum, prin legi măsluite în interesul lor, parlamentarii au conceput legi prin care să se poată înfrupta din bugetul ţării tot felul de impostori şi corupţi.
Considerat bun de primar de majoritatea din comună, contestat de o minoritate, actualul primar liberal Costel Romanescu va rămâne în continuare în „Casa albastră” cum este numit sediul Primăriei Păltiniş (foto).

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 27.05.2016
Bancul zilei: Arta de a vinde orice
Raluca Pruna despre modificarea Codului Penal:
Singura informatie pe care o poate primi procurorul este daca cineva are un cont
CCR: Ordonanta care permite organizarea referendumului local la aceeasi data cu alegerile locale este neconstitutionala
Barilul Brent depaseste pragul simbolic de 50 de dolari, pentru prima oara din noiembrie
Raluca Pruna, intrebata cum poate opri initiativele politicienilor impotriva justitiei:
Cu mijloace legale: sustinand proiectele legislative necesare si denuntand public ca ministru derapajele
Declaratiii halucinante lansate de fosta sotie a lui Dan Condrea:
Fostul sot era cu siguranta ofiter SIE, a fost filat de SIE si CIA/ Proba
Vladimir Putin afirma ca UE "are nevoie de Rusia pentru a avea o pozitie solida in noua realitate internationala"
Vandalizare ronduri de flori
Stigmatul de „judeţ roşu”
Ioan Rotundu
Mitoc: Adevăruri mistificate din nevoi electorale
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog