Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21333
De la 07 Ianuarie 2003
106093318

Botoşani: Viceprimarul Andrei a pierdut ruşinos războiul cu Ţurcanu

  • 26 December 2014, 23:00
Viceprimarul Cosmin Andrei, aflat într-un continuu război cu Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement din cadrul Primăriei Botoşani, a dorit să-l şicaneze pe acesta şi-n pragul sărbătorilor de iarnă. Când s-a pus problema amplasării patinoarului, viceprimarul Andrei a ţinut morţiş ca acesta să fie montat pe luciul apei lacului din Parcul Eminescu.
Numai că locaţia dorită de Andrei numai ca să-i facă în ciudă lui Ţurcanu şi să-i arate că el este mai tare în funcţie şi decizie, era total nepotrivită. Fundul lacului, cimentuit doar ca să ţină apa de joi până mai apoi ca să nu se piardă în pământ, nu avea cum să reziste la greutatea patinatorilor. Însă cel mai grav era faptul că locaţia nu oferea spaţiu de aşteptare, de descălţare şi încălţare, nu asigura grup sanitar şi nici un fel de securitate pentru integritatea fizică a patinatorilor, adâncimea lacului şi pereţii săi înclinaţi neasigurând puncte de sprijin pentru o eventuală odihnă.
Cu toate ameninţările care i s-au adus de către viceprimar, directorul Ţurcanu a amplasat patinoarul pe esplanada Sălii polivalente, acolo unde a funcţionat şi acum doi ani.
De menţionat că iarna trecută, la dorinţa primarului Ovidiu Portariuc, patinoarul a fost amplasat în Centrul istoric al Botoşanilor, loc de asemeni inadecvat şi care a dus la o reducere drastică a încasărilor. Iarna trecută încasările au fost mai mici cu peste jumătate faţă de încasările din iarna lui 2012 – 2013.
Iată că amplasarea din nou a patinoarului pe esplanada Sălii polivalente i-a atras din nou pe copii şi tinerii doritori de patinaj. De când a fost dat în funcţiune şi până în Ajunul Crăciunului, încasările au fost de 610 milioane lei, deja cu mult peste cele din iarna trecută care s-au ridicat doar la suma totalp de 470 milioane lei. Încasările din zilele de Crăciun, care au fost cu mult peste aşteptări, se vor ridica şi ele la câteva sute de milioane de lei.
Iată că, deşi viceprimarul Costin Andrei voia musai ca patinoarul să fie montat în Parcul Eminescu, decizia luată de Eugen Ţurcanu s-a dovedit a fi corectă şi bănoasă. Altfel spus, copilul ajuns viceprimar prin voinţa şi dorinţa liderilor PSD Botoşani, în privinţa patinoarului n-a mai reuşit să încurce lucrurile pentru că Ţurcanu şi-a asumat responsabilitatea de a proceda cum era mai bine pentru botoşăneni şi încasările Primăriei şi nu cum era ambiţia unui viceprimar orgolios şi imatur pentru funcţia ocupată.
Adrian Marcu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


National Public Radio: Iohannis are nevoie sa lucreze in tandem cu Kovesi in lupta anticoruptie
Programul de lucru al casieriilor societăţii Modern Calor în perioada sărbătorilor de iarnă
Cod portocaliu de ninsori, viscol si polei in 10 judete din sud-estul tarii, de duminica noaptea
Cod galben de ninsori. MAI
Autoritatile locale trebuie sa asigure spatii de cazare daca vor exista persoane blocate in trafic
Doi alpinisti, frati, ucisi intr-o avalansa in Muntii Alpi
Cretinismul politic este atemporal
Ioan Rotundu
Mesajul medicilor tineri trimis guvernantilor de Craciun
Prima vizita externa a lui Klaus Iohannis: Presedintele merge in Republica Moldova pe 22-23 ianuarie
Rusia: Inflatie de circa 11,5% in 2014
Distrugatorul USS Donald Cook soseste in Marea Neagra cu misiunea de a promova pacea si stabilitatea
Horoscopul zilei
Bancul zilei: Nemulţumirea beţivului
Miracol de Craciun pentru o familie din Timis care traia ca intr-un grajd
Botoşani: Mişei şi ticăloşi până în ultima zi a anului
mormolocii din opoziţie tac complice
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă