Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22900
De la 07 Ianuarie 2003
87674718

Botoşaniul este din nou în cărţi pentru „Eurovision junior”

  • 23 August 2009, 23:00
O botoşăneancă va reprezenta judeţul la selecţia naţională a concursului „Eurovision junior”, ce va avea loc pe data de 20 septembrie. Concursul va fi difuzat în direct pe TVR 1, iar piesa care va acumula cele mai multe puncte de la juriu şi telespectatori va reprezenta România la Kiev (Ucraina).
Cea care a reuşit să treacă de preselecţia concursului este Claudia Rusu cu piesa „Doar noi”. Claudia face parte din grupul de copii „Cheia Sol”, înfiinţat în cadrul Asociaţiei Culturale „Cheia Sol”. Tânăra de numai 15 ani are la activ mai multe premii obţinute la festivalurile de muzică la care a participat printre care amintim: premiul I la concursul „Tărâmul copilăriei”, premiul presei la Festivalul „Mărţişor Dorohoian” sau premiul de excelenţă oferit de Radio România Internaţional la „Minimegastar”.
Ea se pregăteşte în particular cu profesoara Oana Puşcaşu. Claudia nu a fost singura botoşăneancă ce a participat la preselecţiile concursului. Viviana Sposub a fost la un pas de a fi printre cei 15 finalişti, piesa sa intitulată „Roz” fiind prima sub linie. „În cazul în care un copil decide din diferite motive să-şi retragă piesa din concurs, Botoşaniul va fi reprezentat de doi copii la selecţia naţională a concursului „Eurovision junior” din acest an. Viviana Sposub va face parte însă din grupul de copii care o va acompania pe Claudia Rusu la acest concurs. Tot în acest grup va fi şi Bogdan Bidaşcă, cel care în 2007 a reprezentat România alături de formaţia 4 Kids cu piesa „Sha-la-la” la acelaşi concurs desfăşurat atunci Olanda”, a declarat preşedintele Asociaţiei „Cheia Sol”, Oana Puşcaşu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Un bade la farmacie
Program TELE' M BOTOŞANI, luni, 24 august
Vreţi o casă de vacanţă? O vinde ieftin!
Statistica lui Ţâbu
Românul şi lenevia de vară
La Botoşani, Băsescu i-a furat lui Tăriceanu laurii victoriei
În căutare de „Fenomene stranii” la vechile Biserici armene din Botoşani
Ars de viu în propria casă
Minorele fug pe capete din centrul de plasament
jandarmii încearcă din răsputeri să le adune
Jale mare pe şoselele din Botoşani!
Spitalele fac economii şi acolo unde nu trebuie
Sute de elevi au legat şcoala de gard
Dacă nu vor înţelege de vorbă bună, vor înţelege de frica „bâtei”
Cadrele didactice îşi vor da calificative în regim de reciprocitate
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă