Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24946
De la 07 Ianuarie 2003
122885013

Bucătoria Jurnalul: Salata boeuf

  • 7 March 2010, 23:00

Ingrediente: 10 morcovi, 2 rădăcini pătrunjel, 500 g carne de vită, 2 pulpe pui, 1 gulie mică, sare,piper, 1/2 linguriţe vegeta, 1 cutie mazăre, pătrunjel verde, 1/2 ardei roşu, măsline, 2 linguriţe muştar, 2 ouă fierte,1 ou nefiert, 3 castraveţi muraţi, ulei.

Mod de preparare: Se spală carnea de vită şi cea de pui , se taie în bucăţele(carnea de vită). Într-o oală de 6 l se pune apa la fiert, adaugi carnea şi sare, piper, vegeta după gust. Se curăţă zarzavaturile şi se taie pe lung felii, se bagă în oală la fiert. În timp ce fierb faci maioneza dintr-un gălbenuş nefiert şi 2 fierte ca să nu trebuiască să foloseşti mult ulei. Amesteci maioneza gata făcută cu muştarul.
Strecori zarzavaturile şi carnea (lasă şi 2-3 feliuţe de morcovi în oală şi nu arunci zeama ,poţi adauga câţiva tăieţei şi pătrunjel verde şi ai şi o supă bună). După ce se răcesc tai şi carnea şi zarzavaturile mărunt. Tai castraveţii cuburi mici. Le amesteci cu mazărea, maioneza,(mai laşi puţin din maioneză să ai pt ornat), mai pui sare şi piper dacă trebuie şi le aşezi pe farfurii sau boluri şi le ornezi după preferinţă.
Eu am folosit ardei roşu, mazăre, roşii şi castraveţi. În cazul în care preferi ca salata să fie mai acrişoară ,pui câţiva stropi de lămâie sau poţi adăuga mai mulţi castraveţi.
Poftă bună!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Răzbunare pripită pe şef
Simţul fin al animalelor, posibila stavilă în faţa cutremurelor
Vrem slănina de porc ucraineană, nu haosul vostru politic
„Întotdeauna am avut acest vis: să păstrez tradiţia”
Moldovenii şi istoria lor sau flori pentru Şaghibulin care a folosit corect arma
Vezi cine va conduce PNL după congresul de sâmbătă
Nu de legi avem nevoie, ci de aplicarea lor
Felicitare 8 Marie - primarul municipiului Botoşani
Felicitare 8 Martie - Moldopan SA
Falicitare 8 Martie - Constantin Conţac
Crin Antonescu a pus căluş liberalismului
Ioan Rotundu
Disponibilizaţii din învăţământ nu vor primi salarii comnpensatorii
Comentariul comentariilor (XXXIX)
Ioan Rotundu
Mica publicitate
Oameni care trăiesc din sărăcie, dar cu demnitate
traficul cu mâncare, soluţia pe timp de criză
Captură de aproximativ 60.000 lei la Racovăţ
A refuzat fiola
Serie de acţiuni poliţieneşti desfăşurate în perioada de week-end
Expoziţie de fluturi exotici la Muzeul Judeţean
Inspectorii de la IŞJ Botoşani pleacă în Franţa, în schimb de experienţă
În sistemul bugetar orele suplimentare vor fi compensate şi nu plătite
Părinţii vor avea un rol important în conducerea şcolii
Ei sunt brandul judeţului în politică
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog