Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20399
De la 07 Ianuarie 2003
122880466

Bucurii pentru mămicile sărmane din Maternitatea Botoşani

  • 30 December 2010, 23:00
Mirare, bucurie, lacrimi, recunoştinţă, speranţă, acestea au fost câteva din ingredientele unei surprize făcute de către femeile din Organizaţia Municipală a PSD Botoşani.
O deleegaţie compusă din preşedinta acestei formaţiuni, ing.Tereza Nica, avocat Aura Simion, preşedinte a Organizaţiei Municipale de Tineret şi prof.Carmen-Silvia Diaconu vicepresedinte a Organizaţiei Municipale a mers la Maternitatea Botoşani pentru a face o bucurie câtorva mămici cu probleme sociale, pachete constând în: hainuţe pentru noi născuţi, jucării, scutece de unică folosinţă, articole de igienă personală, dulciuri şi fructe.
Această actiune face parte din şirul de acţiuni desfăşurate de Organizaţia Municipală a PSD Botosani, acţiuni menite să aducă un strop de soare în sufletele celor necăjiţi, actiuni ce vor continua şi în anul 2011. „Dorim pe această cale să transmitem tuturor celor care au probleme sociale că suntem alături de ei şi-i vom sprijini necondiţionat şi în anul 2011. La mulţi ani!” a urat preşedinta Organizaţiei Municipale a femeilor social democrate din Botoşani, Tereza Nica. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Pluguşorul Jurnalului
Nova Apa Serv a anunţat programul pentru Sărbătorile de iarnă
Jandarmii botoşăneni vor păzi Revelionul
Jandarmii l-au urat pe prefectul Cristian Roman
Consilierii judeţeni au împărţit, ieri, banii primiţi de la Guvern
A fost descarcerată şi cea de-a treia victimă
Ajutoare de la francezi distribuite de pompieri
Accident de tren cu 4 victime
Caricatura zilei: Foame mare-n PDL
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog