Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Sănătate
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8316
De la 07 Ianuarie 2003
114837948

Buletin marcat cu ştampilă din 2004

  • 1 June 2008, 23:00
Probleme cu alegerile au fost şi la Botoşani, chiar dacă nu majore. Un cetăţean a sesizat membrii Secţiei de votare că unul din buletinele de vot era deja ştampilat. Potrivit celor declarate de judecătoarea Maria Aroşculesei, vicepreşedinta Biroului Electoral Judeţean, incidentul s-a petrecut la Secţia de votare nr. 68 amenajată la Şcoala 11 din Botoşani.
Un cetăţean, după ce a luat cele 4 buletine de vot a intrat în cabină să voteze. La ieşirea din cabina de vot a reclamat faptul că pe Buletinul de vot pentru primar era deja aplicată o ştampilă cu menţiunea „Votat” pe patrulaterul aparţinând PRM. Preşedintele Secţiei de Votare a verificat buletinul, ocazie cu care a constatat că pe acesta erau aplicate două ştampile: una pe PRM, ştampila fiind cu data de 2004 şi una pe PSD ştampilat 2008. „Ne-am deplasat la faţa locului şi am constatat că într-adevăr erau două aplicaţii pe Buletinul de vot, una pe 2004, alta pe 2008. Culoarea de tuş era aceeaşi, dar la cea cu Votat 2004 era un pic întrerupt. S-a încheiat proces verbal, au fost luate datele cetăţeanului şi a fost sesizată Poliţia. Votul a fost anulat. Există bănuiala că ar fi putut exista încă o ştampilă pe 2004, dar asta numai poliţia poate stabili”, a declarat judecătoarea Maria Aroşculesei. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CXXVI)
(Ioan Rotundu)
Puricele surd
Horoscop
Program Tele'M Botoşani luni, 2 iunie
Susţine că va mai primi de la minister 60 miliarde lei vechi
Profesoară ignorantă, dar colţoasă politic
Devastatorii florilor stradale
Vreţi să lucraţi în Germania?
În amintirea lui Eminescu
Faptele au vorbit
Ioan Rotundu
Flutur şi-a zdrobit adversarii într-un mod ruşinos
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă