Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
26619
De la 07 Ianuarie 2003
122912268

„Burlacul” Bogdan Vlădău la Uvertura Mall

  • 30 August 2013, 23:00
Cel mai mare concurs de miss desfășurat în Botoşani, „Miss North Beauty 2013” va avea loc la Uvertura Mall, sâmbătă, 31 august, de la orele 18:00. În juriu va fi Bogdan Vlădău, vedeta emisiunii „Burlacul”.
Concursul de miss adună cele mai frumoase 15 participante din Moldova. Vor fi reprezentante din Bacău, Suceava, Iaşi, Piatra Neamţ şi Botoşani. Prezentările vor începe în ținute casual, însă marea atracție va fi reprezentată de cele două probe clasice pentru un astfel de concurs: proba costumelor de baie şi cea a rochiilor de seară. Juriul va fi unul exigent: Bogdan Vlădău - „Burlacul”, C. Liviu Sorinel – reprezentant Miss TV România, Dumitru Matei – reprezentant Opium Club, Manuela Stanciu – model în Italia, la Milano şi Tudor Tocilă – reprezentant Uvertura Mall. Premiile, pe lângă cele în bani, sunt pe măsura evenimentului: şedinţe foto şi prezentări la Bucureşti, bijuterii, tabără de pregătire la mare oferită de Miss TV România.
Spectacolul oferit de frumoasele participante va fi completat de cunoscutul interpret Mirel Manea. Invitaţi speciali vor fi Mr. J Sax (saxofon) şi DJ Lylla. După desemnarea câştigătoarei, va urma o sesiune de autografe cu cel mai râvnit burlac din România, Bogdan Vlădău. Petrecerea de după eveniment va avea loc în Opium Club din Botoşani, începând cu orele 23:00.
Se anunţă o competiţie strânsă şi un spectacol incendiar. Participantele, artiştii şi sesiunea de autografe a „burlacului” sunt ingredientele pentru un eveniment monden de calitate oferit de Uvertura Mall, Opium Club şi Miss TV România.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Cu „bărbăţia” la doctoriţă
Câteva impresii dintr-o vizită ciudată. Traian Băsescu în Slovacia
Liderii PSD nu au vrut să comenteze intenţia liberalilor de scădere a contribuţiilor la pensii
Simulare de situaţii de urgenţă la Dedeman
Responsabilii pentru „Sunt o babă comunistă” la Cine Grand în Uvertura Mall
Vehiculele cu marfa care tranzitează România vor plăti o taxă de autorizare
ANAF vânează persoanele care au obţinut venituri din activităţi agricole în 2013
Victor Ponta despre scăderea CAS: Este un obiectiv al USL, încercăm să o facem în 2014
Cum arată cele zece regiuni stabilite de PSD
Botoşani: Summer Fest a început prost şi continuă la fel
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog