Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21912
De la 07 Ianuarie 2003
104607089

Bursa scolara ,, Profesor doctor Constantin Manolache “ va ajuta mai mulți copii să învețe

  • 16 September 2014, 23:00
Ca urmare a implicarii "Fundatiei Tati" in programul bursier initiat de Rotary Club Botosani, numarul burselor oferite in anul scolar 2014-2015 a crescut de la 2 la 3, motiv pentru care Comisia de Acordare a Bursei Scolare Rotary Botosani a decis prelungirea termenului de depunere a dosarelor, pana la 1 octombrie 2014. Clubul Rotary - Botoșani, grup de voluntari din comunitatea locală, lideri și conducători din diverse firme private sau publice, profesioniști de elita in domeniul lor de activitate, are ca principal obiectiv sustinerea performantei si a excelentei.
Astfel, pentru sprijinirea elevilor cu performante , Clubul Rotary Botosani prin proiectul “Ajuta un copil sa invete – Bursa scolara “PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE“ va acorda pentru anul scolar 2014-2015 un numar de 3 burse, una din ele fiind finantata cu ajutorul “Fundatiei Tati.
Valoare unei burse este de 6.000,00 lei/an si se va acorda conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare. Este considerat eligibil pentru a aplica la BURSA SCOLARA ROTARY orice elev care urmeaza cursurile la invatamantul de zi in unitatile de invatamant din Municipiul Botosani si care:
- este elev în clasele IX – XI intr-o unitate de invatamant din Municipiul Botosani si are domiciliul în judetul Botosani,
- s-a remarcat la olimpiada - faza nationala si s-a clasat in primele 20 de locuri . - are media generala a anului de studiu anterior peste 9,00.
- veniturile familiei sa nu depaseasca 1500 lei (valoare neta ce se va dovedi prin documente).
- nu beneficiaza de alte burse cu surse din mediul privat.
Perioada de primire a dosarelor de candidatura a fost prelungita pana la data de 1 octombrie 2014 (termenul initial a fost de 8 septembrie) : catre Clubul Rotary Botosani la adresa Botosani, str. Postei nr. 6, receptie Hotel Europa – Botosani.
Atribuirea burselor de studiu se va face in urma unui proces de evaluare a candidatilor inscrisi, lista bursierilor castigatori urmand a fi publicata in luna octombrie 2014.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


CC respinge sesizarea PNL privind o ordonanta de urgenta care modifica legislatia privind organizarea alegerilor prezidentiale
Tinerilor PSd-iști nu le place ca Ponta să fie plagiat
Caminito del Rey, unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume, se va redeschide la inceputul anului viitor
Oficial rus: Furnizarea de arme Ucrainei ar putea constitui complicitate la crime de razboi
Asociatia Magistratilor a cerut revocarea lui Daniel Morar
Rusia considera inacceptabile "speculatiile" premierului Victor Ponta legate de o eventuala "anexare" a Moldovei
Horoscopul zilei
Bancul zilei: Consens sexual
Lumea lu' Rotundu: Teroriştii din Izvoare
Dubamica economiei: Revigorarea economică a Centrului istoric Botoşani
Contaminaţi de mici cu ciuma roşie
Ioan Rotundu
Anunţ despre vizitarea locurilor Sfinte de la Ierusalim
Presa-n gura lu' Rotundu: emisiunea din 12.09.2014
Botoşani: Ţurcanu plăteşte azi prostia făcută ieri
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă