Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11678
De la 07 Ianuarie 2003
122871745

COMUNICAT – Mişcarea pentru Botoşani

  • 23 April 2012, 23:00
“În lipsă de orice iniţiative, PSD şi PNL Botoşani au început să arunce în presă tot felul de mesaje menite să discrediteze orice proiect al actualei administraţii botoşănene. Sub forma unei scrisori deschise către botoşăneni, partidele unite în artificial structura numită USL au dat din nou dovada lipsei de orice fel de scrupule şi chiar de bun simţ. Nu vom insista asupra minciunilor şi confuziilor intenţionate pe care le fac useliştii, deoarece este clară intenţia de manipulare atunci cand amesteci deciziile guvernului cu administraţia locală. Pesediştii şi peneliştii botoşăneni nu înţeleg că nu primarul sau preşedintele Consiliului Judeţean măresc pensiile sau salariile!
Dorim, însă, să atragem atenţia asupra unor amestecuri periculoase pe care le fac cei de la PSD şi PNL în lucruri care ţin doar de credinţa şi de sufletul oamenilor! Cum poţi să ai tupeul şi lipsa de educaţie religioasă să compari acţiunile politice cu pilda biblică a lui Iuda? Cum poţi să pomeneşti numele lui Iisus Hristos în micimea disputei tale politice? PSD şi PNL Botoşani au depasit cu mult limitele de jos ale politicii şi încearcă să agreseze afectiv locuitorii judeţului! Mesajele lor, fabricate în atelierele de manipulare ale unor consultanţi aduşi din afară, au ca scop asocierea unei entităţi civice, Mişcarea pentru Botoşani, cu teamă şi cu ură!
Reprezentanţii MPB se dezic de orice fel de astfel de incursiune a politicului în viaţa religioasă a oamenilor, chiar şi sub forma unei aşa zise metafore! Declarăm public faptul că vom refuza orice dialog sau dezbatere cu oameni care, în scopul de a manipula cetaţenii obişnuiti, folosesc trăirile intime şi de inimă ale botoşănenilor!
Cerem PSD şi PNL Botoşani să îşi ceară scuze public oamenilor pentru folosirea unor expresii şi comparaţii religioase într-o dispută politică!”
BIROUL DE PRESA

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Botoşani: Mesajul Înalt Preasfinţitul Teofan către botoşăneni
Pensionarul protestatar de pe Pietonalul Unirii era să ia bătaie
Paştele Blajinilor, un străvechi obicei românesc
Amenzi aspre pentru cei care au făcut scandal la Zilele Oraşului
Informaţii utile referitoare la Bac
Elevii vor trebui să recupereze materia
Sindicatul Sanitas vrea sondaje de opinie printre asiguraţi
Bancul zilei: Colaborare amoroasă
Comunicat de presă Nova Apaserv
„Vreau să fiu pompier voluntar”
Caricatura zilei
Românii sunt cei mai numeroşi străini din această ţară
Mai mulţi români aflaţi în Ungaria au fost atacaţi cu gloanţe
CNCD dă liber la persecutat români în Covasna și Harghita
Horoscop
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog