Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
28283
De la 07 Ianuarie 2003
111098868
COMUNICAT DE PRESĂ

Acțiune de inventariere a instalațiilor de încălzire din apartamente și scări de bloc

  • 11 July 2014, 23:00
Până pe data de 30 septembrie 2014, societatea Modern Calor va inventaria instalațiile de încălzire, atât la apartamentele branșate, cât și la cele debranșate de la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică.
Acțiunea are scopul de a actualiza și centraliza baza de date a furnizorului de servicii, astfel încât operațiunea de defalcare a cheltuielilor de încălzire pe apartamente să se facă în cel mai corect mod posibil. Proprietarii sunt rugați să permită accesul angajaților societății de termoficare în locuințe. Aceștia vor inventaria atât instalațiile individuale, cât și cele comune ale blocurilor. Cu aceeași ocazie se va face și citirea apometrelor pentru regularizarea consumurilor de apă caldă menajeră. Acțiunea de inventariere este precedată de un anunț afișat la fiecare scară de bloc, în care se precizează data exactă la care aceasta se desfășoară.
Angajații Modern Calor vor prezenta legitimație de serviciu, eventualele neclarități putând fi lămurite la numărul de telefon 0231 537 100, interior 165, 169. Pentru persoanele care, din diferite motive, nu au putut fi la domiciliu la data anunțată pentru inventariere, se pot face reprogramări la numărul menționat anterior.
Biroul marketing – comunicare

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Domnule primar, opriţi abuzurile din parcarea Elv!
Noul prefect de Botoşani şi vodca „Săniuţa”
Bancul zilei: Dumnezeu văzut de un peştişor
Horoscopul zilei
Botoşani: Împăratul Ţurcanu a împărţit demnităţile în Spitalul judeţean
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă