Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
31786
De la 07 Ianuarie 2003
87562464
COMUNICAT DE PRESĂ

Delegație oficială din Republica Moldova, în vizită la Consiliul Județean Botoșani

  • 5 May 2017, 23:00
Președintele Consiliului Județean Botoșani, domnul Costică Macaleți, a primit astăzi, 05 mai 2017, vizita unei delegații oficiale din Republica Moldova condusă de domnul Igor Talmazan – Viceministru al Ministerului Mediului din Republica Moldova, pentru un schimb de informații tehnice cu privire la Proiectul ”Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în județul Botoșani”.
Din delegația oficială din Republica Moldova au mai făcut parte: domnul Igor Talmazan- veceministru al Ministerului Mediului din Republica Moldova, domnul Adrian Liptac - director executiv al Asociației de Management al Deșeurilor din Republica Moldova, doamna Angela Dahmila -consultant achiziții publice și domnul Valeriu Nani – reprezentant al Inspectoratului Ecologic de Stat din Republica Moldova.
Alături de domnul președinte Costică Macaleți, Consiliului Județean Botoșani a fost reprezențat la eveniment de: domnul Dorin Birta – vicepreședinte, doamna Cristina Nicuță – șef cabinet al președintelui, domnul Iulian Micu - director executiv Direcția Servicii Publice, domnul Dănuț-Nicușor Păun - manager U.I.P. ”Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în județul Botoșani”și doamna Otilia Moruz – director executiv Direcția Dezvoltare și Promovare.
La această întâlnire au mai participat: domnul Cristian Curelariu - specialist în managementul deșeurilor atestat de Asociația Internațională pentru Managementul Deșeurilor, din partea Asociației Române pentru Managementul Deșeurilor, domnul Bogdan Panțiru, din partea Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Serviciilor Comunitare de Utilități Publice – Agenția Teritorială Botoșani, domnul director Eugen Mateciuc, din partea Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani, doamna comisar șef Cristina Kashyap, din partea Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Botoșani, domnul prefect Dan Constantin Șlincu, din partea Instituției Prefectului Botoșani și domnul director Ovidiu Aparaschivei, din partea A.D.I. Ecoproces Botoșani.
Vizita oficială a debutat la sediul Palatului Administrativ, în sala de ședințe ”Ștefan Luchian”, unde oficialitățile au purtat discuții cu privire la gestionarea deșeurilor în județul Botoșani, oferindu-se detalii privind implementarea Proiectului ”Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în Județul Botosani”, atât din punct de vedere instituțional, cât și din punct de vedere financiar.
După clarificarea anumitor aspecte privind managementul deșeurilor la nivelul județului, vizita a continuat cu deplasarea delegației oficiale, împreună cu reprezentanții Consiliului Județean Botoșani, la obiectivul principal realizat prin Proiect - Centrul Integrat de Management al Deșeurilor din Stăuceni, în vederea unei informări tehnice privind modul de operare a depozitului ecologic și a stației de sortare a deșeurilor.
Scopul acestei întâlniri este de a colabora cu vecinii de partea cealaltă a Prutului pentru a beneficia de oportunitățile de atragere de fonduri și de dezvoltare, în beneficiul comun al ambelor părți.
Compartimentul Informare, Relaţii Publice, Mass-Media- Consiliul Judeţean Botoşani

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii: Constatare amară
Horoscopul zilei de 6.05.2017
Suntem aproape siguri ca Papa Francisc va veni anul viitor in Romania
Arabia Saudita relaxeaza sistemul de tutela masculina asupra femeilor
Ungaria a cerut demisia prim vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans
Romania vrea sa adere la zona euro, dar Guvernul tot nu avanseaza o data concreta pentru acest pas
Batalia finala
Cum a fost „omenit” Lucullus la moldovenii de peste Prut
Lucullus
lumea lu' Rotundu: Boicot pentru Cornișa
Botoşănean omagiat la Chişinău de mediul academic
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă