Mondene

COMUNICAT DE PRESA

Oportunitate pentru antreprenorii din Botosani

• 14 February 2017, 23:00
In perioada 26 august - 7 septembrie, Afaceri.ro desfasoara prima editie a unei misiuni economice speciale in Rusia: Transsiberian 2017. Aceasta este organizata de Arhipelago, Finantari.Md, Investeste in Rusia si APEC. Misiunea economica va include actiuni de valorificare a potentialului de import-export, evaluare a oportunitatilor de colaborare si facilitarea identificarii de parteneri de afaceri. Despre Misiunea economica Afaceri.ro Transsiberian 2017
Evenimentul este dedicat tuturor celor care intentioneaza sa obtina acces pe piata rusa, sa inteleaga specificul derularii afacerilor cu Rusia, sa identifice parteneri de dezvoltare, dar nu in ultimul rand, sa se familiarizeze cu bogata cultura ruseasca. Timp de 9 zile, delegatia romaneasca va participa, in Moscova, Irkutsk si Vladivostok, dar si pe traseul dintre aceste orase, la o receptie Afaceri.ro, la serate culturale, prezentari business si istorice, dar mai ales la o serie de intalniri de business intre delegatii Afaceri.ro si companii rusesti. In cadrul acestor intalniri, antreprenorii prezenti vor avea ocazia sa promoveze companiile si produsele romanesti pe care le reprezinta.
Un element unic al misiunii il va constitui calatoria cu celebrul tren Transsiberian, care in acest an va aniversa 100 de ani de la prima calatorie pe calea ferata, de la Moscova pana la Vladivostok.
Mai multe detalii despre Misiunea economica Afaceri.ro Transsiberian 2017 pot fi gasite pe pagina oficiala (http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-speciala-afaceri-ro-transsiberian-2017/) sau contactand organizatorii la [email protected], care pot oferi informatii despre program si costuri. Locurile sunt limitate avand in vedere ca delegatia va ocupa un vagon special.
Despre Afaceri.ro
Conferintele Afaceri.ro sunt evenimente B2B ce pun accent pe networking, oameni, modele, informatii si idei, pe utilizarea noilor tehnologii, a colaborarii si a instrumentelor de finantare. Acestea vizeaza potentialul de dezvoltare al fiecarei regiuni si aduc la lucru fortele care pot genera crestere locala, eficienta si afaceri noi. Afaceri.ro cuprinde o serie de conferinte care realizeaza un tur al principalelor orase din tara.

Inca un membru PSD e alaturi de Mihai Chirica.
Europarlamentarul Catalin Ivan: PSD si Guvernul Grindeanu trec printr-o criza foarte grava de credibilitate si de imagine in plan extern si intern
Bancul zilei: Altă întrebare?
Horoscopul zilei de 15.02.2017
Curtea de Arbitraj de la Paris a hotarat ca ENEL sa plateasca statului roman 400 milioane de euro
Protest al soferilor aradeni impotriva coruptiei si Guvernului, in centrul orasului
Doina Pana, la RFI : Mihai Chirica sa plece de buna voie, daca nu se regaseste in conducerea PSD
Japonia: Numar record de casatorii "fara sex"
Cele doua membre PSD angajate fictiv la Protectia Copilului Teleorman si fostul sef al Serviciului Administrativ al institutiei au recunoscut acuzatiile DNA.
Dragnea: Am cerut audierea de martori noi
Proiectul lui Tariceanu care exclude presedintele si ministrul justitiei
din procedurile de numire a sefilor DNA si DIICOT si a conducerii Inaltei Curti, amanat inca o luna de senatorii juristi
talia incearca sa castige sprijin pentru o Europa cu doua viteze,
spre nemultumirea grupului de la Visegrad (presa)
Klaus Iohannis: Bugetul, problematic si riscant. Risc real sa se depaseasca deficitul de 3%.
Fostul primar al Pitestiului, Tudor Pendiuc, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar
PSD Arges se mobilizeaza pentru un miting de sustinere a Guvernului Grindeanu
la Pitesti/ Precedenta incercare a esuat total
Florin Jianu, primul care a demisionat din Cabinetul Grindeanu:
Cand Guvernul si-a pierdut credibilitatea, ar fi imposibil sa recastige increderea manifestantilor
Ciudăţenii care anunţă ceva periculos nouă
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi