Anchete

COMUNICAT PNŢCD Botoşani

• 10 September 2020, 15:58
Membrii organizatiei PNTCD din judetul Botosani, aduc la cunostinta alegatorilor ca a fost creata premiza fraudarii alegerilor si NEASIGURARII TRANSPARENTEI procesului de numarare a voturilor la alegerile locale din 27 septembrie 2020 prin emiterea de catre Biroul electoral central a Hotararii nr.77 din 04.09.2020.
Aceasta hotarare ilegala ce modifica prin completare Legea electorala, INGRADESTE PARTICIPAREA cu membri in birourile sectiilor de votare a partidelor NEPARLAMENTARE PARTICIPANTE la aceste alegeri.
Practic in birourile sectiilor de vot, vor avea cate doi sau chiar trei reprezentanti NUMAI PNL,PSD si , eventual USR-Plus.
Aceasta hotarare a fost luata de reprezentantii in BEC ai acestor partide, pentru a-i scapa de asa zisele “partide mici” care SE INCAPATANEAZA sa participe la alegeri si care vor sa ofere romanilor SI ALTE VARIANTE, REALE, DE VOT.
PNTCD, prin europarlamentarul sau Cristian Terhes, a atacat la Curtea de Apel Cluj aceasta hotarare.
PNTCD Botosani, participa ca parte a Aliantei “Impreuna pentru Botosani” cu Partidul Verde, alianta avand LISTA COMPLETA la CJ Botosani si AVAND candidat la presedintia CJ Botosani. Astfel, conform legii, alianta ar fi avut reprezentanti in toate sectiile de vot din judetul Botosani.
Iata cum se fac alegeri in Romania. Desteapta-te votant roman !
Presedinte OJPNTCD Botosani
Prof.dr. Corneliu-Daniel Furtuna

Horoscopul săptămânii 7 - 13.09.2030
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Tratament psihiatric ratat
Liberalii continuă cu succes demolarea începută de PSD
Bani europeni aruncaţi la gunoi de către primarul din Suliţa
La Drăguşeni, liberalii stau la cheremul primarului interlop Nechita
Tată, din pădure, lemnele când se fură?
Fiule, noaptea, că ai protecţie destulă!
APM Botoşani a percutat, preşedintele BEC Suliţa nu
Preşedinte la BECC Suliţa sau avocatul primarului Costinel Ciubotariu?