Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Sport
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Gastronomie
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5044
De la 07 Ianuarie 2003
122890693

Călăraşi: Noi dezvăluiri despre funcţionara care susţine că a fost bătură de primarul Elena Vrajotis

  • Ioan Rotundu
  • 8 March 2016, 23:00
Din ziua când am aflat că Maria Ciubotaru l-a acuzat pe primarul comunei Călăraşi, Elena Vrajotis, ar fi pocnit-o peste faţă în interiorul sediului primăriei mi s-a părut ciudată o astfel de acuzaţie.
Vineri, săptămâna trecută, am făcut o deplasare în comună şi am discutat cu funcţionari ai instituţiei dar şi cu săteni şi mi s-a întărit convingerea că totul pare a fi o înscenare politică a celor din PSD care de când Vrajotis este primarul comunei au pierdut multe din privilegiile cu care erau obişnuiţi şi mai ales privilegiul ca primarul în funcţie că execute prompt orice dorinţă a lor.
Nu am abandonat investigaţia şi iată ce-am reuşit să mai aflu. Pe filmuleţul apărut pe un site de ştiri botoşănean Ciubotaru acuza că Vrajotis ar fi lovit-o cu podul palmei peste umărul obrazului stâng iar cu inelul a zgâriat-o sub ochi. Nu prea se potriveşte explicaţia funcţionarei cu modul în care ar fi fost lovită. Dacă a fost lovită cu podul palmei peste umărul obrazului, automat degetele mâinii erau deasupra ochiului şi nu putea fi zgâriată cu inelul.
Însă acest inel invocat de funcţionară o dă de gol că minte. În ziua cu pricina Vrajotis a fost, împreună cu mai mulţi voluntari, la plantat de puieţi de salcâm pe o pantă de deal pentru a opri alunecările. Pozele făcute la plantat arată cu nu avea pe degete nici un inel. De la plantat a venit în primărie unde Georgeta Huivan din Hlipiceni o aştepta să reclame că de doi ani Maria Ciubotaru, pe post de agent agricol, nu i-a operat în registru o ieşire din indiviziune şi că se află în situaţia de a plăti impozit agricol necuvenit.
Vrajotis, însoţită tot timpul de femeie, a discutat cu Ciubotaru atât în biroul acesteia cât şi în biroul său care tot timpul a fost cu uşa deschisă, pe hol fiind şi cetăţeanul Dumitru Macovei care asista la discuţie.
Pentru că Ciubotaru nu găsea documentele femeii iar primăriţa trebuia să plece cu o altă problemă, i-a indicat funcţionarei ca până la întoarcere sa să rezolve problema femeii. Numai că imediat ce a plecat primăriţa a plecat şi Ciubotaru care s-a dus glonţ acasă la protejatul său, sau poate protectorul său, Costel Arnăutu, un oier cu puţină carte dar cu mulţi bani, viclean în afaceri şi priceput la a corupe funcţionarii şi aleşii partidelor numai cu Vrajotis nu i-a mers, de unde şi ura sa de moarte asupra primăriţei.
De la Arnăutu, cu maşina acestuia Ciubotaru s-a deplasat la biserica din Ciornohal unde cumătrul său, preotul, organizase un Sf. Maslu de despărţire de enoriaşi urmând a pleca în Anglia prin renunţare la preoţie.
La Sf. Maslu Ciubotaru a stat în compania unei alte funcţionare din Primărie pe nume Daniela Agavriloaie care a declarat că Ciubotaru era foarte veselă şi nicidecum nu dădea semne că ar fi bătut-o cineva. După Sf. Maslu Ciubotaru a urcat din nou în maşina lui Arnăutu şi s-a dus la o petrecere care ar fi durat spre miezul nopţii.
A doua zi dimineaţă, adică pe 3 martie, s-a prezentat la medicul de familie Gabriel Calfa şi i-a solicitat o trimitere la Spitalul judeţean Botoşani. Medicul a rămas mirat de cererea sa şi i-a spus că-i sănătoasă tun şi nu poate să-i dea o trimitere fictivă. Ciubotaru s-a enervat şi a început să facă scandal. Ca să scape de ea, medicul a întrebat-o ce diagnostic să-i treacă. Se pare că a pus diagnosticul de „dischinezie biliară”.
Cu trimiterea de la medicul de familie Ciubotaru a urcat din nou în maşina lui Arnăutu, care o aştepta la Cabinetul medical, şi s-au deplasat în Botoşani unde o aştepta presa de curte a PSD-ului ca să reclame că a bătut-o primăriţa. Între timp, mai exact luni 7 martie, Ciubotaru continuând să lipsească de la serviciu iar oamenii veneau cu probleme, s-a descoperit că aceasta, la cererea expresă a oierului Costel Arnăutu, blocase eliberarea Atestatelor de producător la solicitanţii din comună.
Ca să aveţi o imagine cam ce relaţii există între Ciubotaru şi Arnăutu facem cunoscut faptul că băiatul lui Ciubotaru, la a cărui nuntă se spune că s-au adunat toţi bogaţii comunei protejaţi şi favorizaţi de Ciubotaru, are 50 de ori pe care le îngrijesc oamenii lui Arnăutu.
Băiatul funcţionarei Ciubotaru, prin relaţia maică-si la şi ale lui Arnăutu la APIA Botoşani a beneficiat de o finanţare europeană pentru a dezvolta o micro-fermă de păsări., Aiurea, n-a dezvoltat nimic dar banii i-a cheltuit.
Interesant este şi cum fentează Costel Arnăutu Fiscul, acoperit fiind cu hârtii de către Maria Ciubotaru de pe postul său de agent agricol în Primăria Călăraşi. Fostă angajată la Poliţia Brăila, divorţată, retrasă în comuna Călăraşi, Maria Ciubotaru joacă un rol periculos în favoarea grupării PSD din comună, o grupare percepută de localnici ca fiind organizată pe principii mafiote.
Cum scandalul pare a fi abia la început, asupra activităţii funcţionarei Ciubotaru şi a afacerilor oierului Costel Arnăutu voi mai reveni.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Cum se măritau urâtele Evului Mediu
Bancul zilei: Friptură de gâscă în sos
Horoscopul zilei de 09.03.2016
Botoşani: Grevist al foamei tratat cu sictir de primarul Chelaru
Ioan Rotundu
Romania si Israel isi propun sa coopereze in domeniul cercetarii si inovarii
Fosta resedinta a sotilor Ceausescu se va deschide publicului
Rusia avertizeaza Coreea de Nord ca amenintarile nucleare creeaza baza legala pentru o actiune militara
Lovitura dupa lovitura pentru Maria Sharapova:
Porsche, Tag Heuer si Nike au intrerupt colaborarea cu fostul lider din tenisul mondial
Modificari substantiale la indemnizatia de crestere a copiilor:
Se elimina plafonul maxim de 3400 lei/luna, mamele vor primi 85% din venituri/ Mamele nu mai aleg intre un an sau doi de concediu, dar primesc stimulent de revenire
Ciolos: Dorim o prezenta activa a NATO in regiunea Marii Negre
Stoltenberg: Romania poate conta pe NATO
Ministrul Justitiei: Realizarea interceptarilor se va face de politisti judiciari, folosind infrastructura SRI
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog