Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
7159
De la 07 Ianuarie 2003
75007639

Călin şi Ioana Popescu-Tăriceanu au divorţat

  • 11 September 2011, 23:00
Fostul premier Calin Popescu-Tariceanu si sotia sa Ioana au divortat, Judecatoria Sectorului 6 admitand cererea de desfacere prin acord a casatoriei si luand act de intelegerea privind incredintarea baiatului lor si cuantumul pensiei de intretinere, relateaza Mediafax.
Instanta Judecatoriei Sectorului 6 Bucuresti a admis cererea formulata de Ioana si Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu si a desfacut prin acord casatoria incheiata in 22 august 2003 la Ambasada Romaniei la Budapesta. Ioana Tariceanu a revenit la numele Dinu avut inaintea casatoriei.
De asemenea, instanta a luat act "de intelegerea intervenita intre parti cu privire la incredintarea minorului, programul privind legaturile personale si cuantumul pensiei de intretinere", potrivit hotararii. Cererea de divort formulata de Ioana Popescu-Tariceanu a fost inregistrata la Judecatoria Sectorului 6 in 25 august. Initial, instanta a stabilit ca primul termen al procesului sa fie in 25 octombrie, insa sotii Tariceanu au solicitat o alta data pentru judecarea cererii de divort. In 7 septembrie instanta a luat in discutie cererea de preschimbare a termenului si a stabilit ca procesul de divort sa se judece in aceeasi zi. Judecatorul a luat act de pozitia exprimata de ambele parti privind despartirea de comun acord si a admis cererea de divort, decizia fiind definitiva si irevocabila.
Decizia de a divorta de comun acord a fost anuntata oficial de Calin si Ioana Tariceanu in 19 august, printr-un comunicat, cei doi rugand presa "sa respecte nevoia de intimitate in aceasta perioada".
In comunicatul de presa, Calin si Ioana Tariceanu precizau ca anuntul a fost facut public "cu intentia de a evita speculatiile de orice natura" si sustineau ca "nu vor fi facute comentarii ulterioare divortului".
Ioana Tariceanu are 34 de ani si este a patra sotie a lui Calin Popescu-Tariceanu. Ei au impreuna un baiat, nascut cu cateva luni inaintea casatoriei civile, care a avut loc in anul 2003, la Budapesta. In 2004, ei s-au casatorit si religios.
In 2007, inaintea concertului Rolling Stones de la Bucuresti, Tariceanu, care la acea vreme era premier, a avut o intalnire cu membrii trupei, in cortul acestora de la Stadionul National. Surse apropiate
organizatorilor relatau atunci ca membrii trupei Rolling Stones au tinut sa ii transmita lui Tariceanu admiratia lor pentru sotia acestuia, despre care au spus ca este "foarte frumoasa".
Ioana Tariceanu este absolventa a Facultatii de Drept, iar in ianuarie 2008 a depus juramantul ca notar public. In toamna anului 2007, ea fusese declarata admisa la concursul pentru ocuparea postului de notar public, ocupand pozitia a treia, cu media 9,60. Ioana Tariceanu este si presedintele Fundatiei "Copii Sanatosi".
Doua dintre fostele sotii ale lui Tariceanu i-au pastrat numele dupa divort.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Ceasul buclucaş
Reţeta zilei: Raci înăbuşiţi
Germania pregăteşte "Planul B"
în cazul in care Grecia intrî în încetare de plăţi
Excedentul comercial al Chinei a scăzut puternic
UE este un corp mare cu un cap foarte mic
Propun ca în fiecare clasă de şcoală să existe un tricolor şi să se cânte imnul de stat
Protestele de o violenţă fără precedent în Cairo
comandouri egiptene au salvat sşse evrei blocaţi în ambasada Israelului
Creşterea economică de anul viitor ar putea fi revizută de la 3,5-4% la 2,5%
22 Septembrie, un pretext al SUA pentru a ucide zeci de mii de musulmani
Traian Băsescu, în vizită la Washington săptămâna aceasta
Mişeii nu pot fi pionieri!
Ioan Rotundu
Plăcerea de a ne umili eroii
Traseiştii nu mai au ce căuta în politică
anunţă liderul PSD, Gheorghe Marcu
Senatorul Huimelnicu deplânge soarta terenurilor ajunse pârloagă
Drumul Botoşani – Tg. Frumos rămâne la mapă
Botoşani: Codreanu a pândit profesorii care se duc la crâşmă
Botoşani: Pacienţii lui Oprişanu vor purta brăţări magnetice
O dorohoiancă a primit finanţare să se trateze în Israel
Vrea să stopeze afacerile din şcoli cu manuale şi alte scrieri auxiliare
Vor avea loc testele de evaluare a cunoştinţelor elevilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă