Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
15448
De la 07 Ianuarie 2003
76559065

Câmpanu cere ca Bogdan Olteanu să-l apere de ameninţarea cu moartea

  • 6 June 2008, 23:00
Liderul liberal botoşănean, Liviu Câmpanu a declarat că a făcut un memoriu către preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu pe care l-a informat despre ameninţările pe care i le-ar fi adresat coordonatorul PD-L, Cătălin Flutur. Asta în încercarea de a-şi proteja familia, soţia şi copilul. „L-am rugat să verifice posibilitatea oferirii unei protecţii, iar dacă aceasta nu există, să mă ocup personal să-mi pun la adăpost familia. Azi (n.r. ieri, vineri) voi înainta la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani o plângere cu privire la aceste ameninţări”, a precizat Liviu Câmpanu.
Acesta i se adresează cu sinceritate lui Cătălin Flutur, invitându-l dacă are energii suplimentare şi este cu adevărat bărbat, să organizeze o gală de box la care să se înfrunte, iar încasările să fie donate persoanelor defavorizate din judeţul Botoşani. „Cred că este mai corectă o asemenea abordare şi să reuşim prin acest meci să ne eliberăm din adrenalina suplimentară şi să ne apucăm de treabă în echipă pentru rezolvarea nevoilor locuitorilor judeţului Botoşani”, spune şeful liberal botoşănean. Referitor la ameninţări, Liviu Câmpanu susţine că pedelistul ar fi spus că dacă PNL nu va face o înţelegere cu PD-L, îl va călca pe gât, că dacă va ieşi din politică îl va găsi şi în gaură de şarpe, că nu va mai profesa niciodată ca medic şi i-ar promis că îşi va face ca scop în viaţă terminarea sa ca om politic şi simplu cetăţean.
„Voi face adresă către Serviciul Român de Informaţii care din câte ştiu are sarcina de a supraveghea convorbirile telefonice ale parlamentarilor cu scopul protejării acestora. Discuţia nu a fost telefonică, dar orice telefon poate fi folosit şi ca receptor. Dacă nu va fi posibil să intru în posesia acestei probe, sunt dispus să fiu supus şi la testul cu detectorul de minciuni”, a mai adăugat Liviu Câmpanu.

„Cine poate crede vreodată un securist?”
De cealaltă parte, coordonatorul special al PD-L, Cătălin Flutur precizează că dintr-un anume punct de vedere, Câmpanu are dreptate. „Cine poate crede vreodată un securist? El avea mare dreptate. Cuvântul lui contra al meu. Eu cred că al meu contează în momentul de faţă. Dacă mai insistă pe tema asta o să îi fac şi dovada comportamentului dumnealui la un moment dat în seara pe care o invocă. Pentru că el este cel care recunoaşte că a înjurat”, a subliniat Cătălin Flutur. În ce priveşte presupusa ameninţare către familie, Cătălin Flutur precizează că a trecut prin momente grele în viaţă, atât cu mama, cât şi cu unul din copii săi, încât nu şi-ar permite să recurgă la asemenea gesturi. (Eliza Sofian)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CXXX)
(Ioan Rotundu)
La Flămânzi, încăierarea politică s-a acutizat prin forme mişeleşti
Comunicat de presă
Instruire în domeniul serviciilor sociale comunitare
Program Tele'M Botoşani
Există o „diaspora moldovenească”?
SUA iau în discuţie eliminarea vizelor pentru români
Romanii din Italia “faultaţi" de propriul consulat
Interzic cărţile care contestă “statul şi poporul moldovenesc”
Berlusconi gafează din nou
Înţelepciunea paznicului de cimitir
Imaginea României, făcută ţăndări în Europa
Român bătut şi tâlhărit de poliţişti
Horoscop
Marinarul novice
Modificări importante privind A.F. şi P.F.A
Ajutor umanitar
Generalului Rusu au început să-i tremure chiloţeii
Poliţia Comunitară participă si ea la turul de ciclism
Progenitura eroului comunist rodeşte din nou
Se tem ca pedeliştii să nu-i mituiască pe consilierii judeţeni
Trec la represalii împotriva liderilor de filiale cu rezultate proaste
Parcul Mihai Eminescu va fi inaugurat duminică
Peremiştii se vor bate în turul doi pentru 3 primării
Se încing spiritele între principalele forţe politice
Consideră că Flutur a fost reales pe fondul unui bâlci electoral
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă