Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
617
De la 07 Ianuarie 2003
123144612
pnl

Carnati traditionali ardelenesti de porc 100%.

  • 2 December 2014, 23:00
Ca ingrediente folosim 14kg de carne. Procentaj carne macra – grasime aproximativ 80-20%. Pentru carnea macra am folosit pulpa si picior pentru carnea grasa, piept, 100g usturoi pisat, 100g sare, 20g piper negru macinat mare, 10g cimbru maruntit.
Sugerez sa puneti doar jumate din cantitatile care le-am enumerat, apoi sa gustati si sa mai adaugati treptat pana ajungeti la gustul dorit.
Puteti face si un mic experiment al gustului. Frigeti intr-o tigaie o mica chiftea din compozitie si lasati sa se raceasca apoi gustati daca are destule condimente.
Depinde de temperatura, vant si conditiile de afara, sau din camara, (ideal ar fi sa fie intre 6 si 2 grade Celsius) sau de unde stau atarnati, carnatii se lasa 2-3 zile la uscat apoi parte (cum si cat vreti) se afuma, parte se lasa mai mult si se congeleaza apoi sau se spanzura prin pivnite, camari sau poduri.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Doar Timpul poate înţelege Dragostea
Horoscopul zilei
Cifre ingrijoratoare pentru Kremlin: 125 de miliarde de dolari au iesit din Rusia in acest an
Cel mai mare brad de Craciun uman din lume
Curtea de Apel: Antena 1 si Antena 3 sa plateasca despagubiri de 5 milioane de lei RCS&RDS pentru campania de denigrare din 2012
Grecia vrea sa dubleze TVA la cazare in hoteluri. Proprietarii spatiilor de cazare: E o actiune sinucigasa
Papa Francisc pledeaza pentru unitatea bisericilor catolica si ortodoxa
Infrangere majora pentru Rusia
Putin anunta ca Rusia a oprit proiectul gazoductului South Stream
Alegerile din Republica Moldova. UE si SUA asteapta formarea rapida a unui guvern
Liderii partidelor proeuropene nu se inteleg privind integrarea Rep. Moldova la NATO
Botoşani: Ziua Naţională sărbătorită la Darabani şi Călăraşi
Un român a fost retinut in Israel dupa ce si-a lovit fiica
jucatoare de tenis, pentru ca a pierdut un meci
Tariceanu da replica UNPR pe propunerea de taxare a marilor averi
Un medic din Botosani le recomanda gravidelor sa nu nasca la maternitatea la care lucreaza
Procurorii DNA ,,scutur㔠Consiliul Judeţean Botoşani
La români, minunea ţine doar trei zile
Ioan Rotundu
Jos pălăria, domnule comisar şef!
Ioan Rotundu
Grigore Petrenco, fostul comunist moldovean care ar controla miscarea extremista Antifa, implicat intr-un accident rutier la Iasi
Pagina de Facebook este spatiu public, nu privat, arata o decizie irevocabila a Inaltei Curti de Justitie si Casatie
Autoturism aprins de un scurtcircuit electric
Dorohoian salvat în ultima clipă din casa plină de fum
Week-end încărcat pentru pompierii botoşaneni
Comunicat de pres㠖 Muzeul judeţean/Secţia Etnografie Botoşani
Un tanar roman de doar 28 de ani si-a construit o firma ce se intinde in toata lumea ca o retea si lucreaza cu cele mai mari televiziuni din Europa
Aceasta e povestea unui CEO care si-a inceput ascensiunea de pe bancile scolii
Protest al politistilor in fata Ministerului Finantelor
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog