Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Remember
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
1723
De la 07 Ianuarie 2003
69921190

Carne de porc pregătită în stil elveţian

  • 1 December 2009, 23:00
Ingrediente: 1,5 kg carne de porc, 100 g unt; 3 cepe mari, 1 linguriţă boia (dulce sau iute, după gust), 2-3 ardei verzi (sau diferiţi coloraţi), 2-3 roşii, 3-5 căţei de usturoi, 1-2 foi de dafin,1 ardei iute, sare, piper.

Preparare: Căliţi ceapa tocată în untul încins până se aureşte, adăugaţi boiaua şi usturoiul tocat şi omogenizaţi. Puneţi carnea tăiată cuburi şi lăsaţi să se înăbuşe, până se evapora apa, amestecând. Adăugaţi dafinul, ardeii şi roşiile tăiate.
Completaţi cu apă cât să acopere totul şi lăsaţi la foc mediu spre mic până s-a fiert carnea. (Se poate lăsa carnea in felii, prăjită întâi în unt, scoasă şi pusă deoparte. Se căleşte ceapa, iar când s-a făcut şi ardeiul, o repunem în cratiţă să fiarbă până este făcută).
Se serveşte caldă, cu găluşte tiroleze, tăiate în felii, ardei iute şi murături.
Poftă bună!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Geoană, sau reforma clasei politice?
Tot mai mulţi botoşăneni îşi caută de lucru în străinătate
Darul lui Dumnezeu către români
State de Romania se insoara
Horoscop
Năravul secretarei Florica
666
Cătălina l-a pus pe Ţîbu la treabă
Program TELE'M miercuri, 2 decembrie
Întâlnire de taină la Bucureşti
Pământ scos din ghearele ADS
Şeful de la Paşapoarte este comisar-şef începând de ieri
S-a deschis patinoarul
Diabetul zaharat , în ochii consilierilor judeţeni
De la Timişoara, protestele anti PSD au cuprins ţara
Geoană şi ai lui au întinat Piaţa Operei din Timişoara şi cea a Universităţii din Bucureştipost decembriştii ies în stradă să-şi apere libertatea
Mircea Geoană, în 1994 a umplut de sânge un om care-şi apăra locuinţa
Liceele de elită vor să-şi selecteze singure elevii
Rodica Huţuleac continuă să-şi bată joc de asiguraţi
ea leagă drepturile asiguraţilor de birocraţia pe care trebuie s-o îndeplinească patronii
Pensionarii din Învăţământ au fost trimişi acasă. Au rămas câţiva protejaţi
Bilderbergerii trădării naţionale (III)
sau tabloul celor care pun România pe tavă Rusiei odată cu ea şi Republica Moldova
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă