Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14628
De la 07 Ianuarie 2003
122874695

Casa Garabet- Ciomac, cămin de bătrâni

  • 26 June 2014, 23:00
Actualul mandat al președintelui Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, este unul în care se pune un accent deosebit pe finalizarea cât mai multor obiective de investiții demarate în perioada anterioară anului 2012.
Un bun exemplu este și obiectivul de investiții care avea drept scop reparația capitală a imobilului din strada Pușkin nr. 2-4, din municipiul Botoșani și anume Casa Garabet- Ciomac.
Contractul de execuție a fost încheiat cu o asociere de companii al cărei lider este Victor Construct SA, iar de proiectare s-a ocupat SC NordProiect SA. Valoarea investițiilor realizate este de 2,4 milioane de lei, iar recepția obiectivului restaurat s-a realizat în baza proceselor verbale nr. 7960/20.05.2013 și 19964/22.11.2013.
mediat după reabilitare, imobilul din strada Pușkin, cunoscut mult mai bine drept Casa Garabet- Ciomac, a căpătat o destinație socială, aspect subliniat și de către Florin Țurcanu, Președintele Consiliului Județean Botoșani.
,,A fost o investiție susținută financiar din bugetul Consiliului Județean. A fost o reușită din punctul meu de vedere și din discuțiile avute cu cetățenii județului Botoșani. De aceea, în ședința Consiliului Județean am atribuit administrarea acestei clădiri Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului(DGASPC) pentru a putea înființa un centru pentru bătrânii în nevoie. Astfel punem veni în sprijinul lor pentru a le asigura toate condițiile unui trai decent”, a declarat Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani.
Predecesorul său, Mihai Țâbuleac, a demarat proiectul de reabilitare a clădirii, în speranța că va face acolo un centru de cercetare pentru Spitalul Județean Mavromati. (Liana Anuței)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Strategia soţului beat
Horoscopul zilei
Botoşani: Faptele din spatele declaraţiilor primarului Ovidiu Portariuc (II)
Ioan Rotundu
Profesor la Facultatea de Medicina Oradea, prins in timp ce lua mita de la studenti
DNA extinde cercetarile in dosarul retrocedarilor ilegale in care este vizat Radu Mazare
Noi magistrati in completul care judeca dosarul de coruptie Dan Voiculescu -
ICA Voiculescu va fi judecat de magistratul care a descoperit ca doctorul de inima al lui Vantu era de fapt ginecolog
O portita de fuga deschisa infractorilor condamnati definitiv
Centrul Vechi al municipiului nu este pus în valoare așa cum merită
Guvernul a decis sa nu creasca de la 1 iulie pretul gazelor din productia interna pentru companii
Costel Casuneanu şi Constantin Apostol, cercetati in dosarul primarului Stavarache pentru dare si luare de mita
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog