Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
34931
De la 07 Ianuarie 2003
101982886

Câştigătorii concursului “Prietenii Pompierilor”

  • 12 May 2016, 23:00
Astăzi, începând cu ora 09.00, pe stadionul „1 Mai” din municipiul Dorohoi s-a desfăşurat etapa judeţeană a Concursului cercurilor de elevi “Prietenii pompierilor”.
Concursul, deschis participării tuturor elevilor din învăţământul gimnazial, are ca scop dezvoltarea capacităţii de înţelegere şi apreciere a pericolelor generate de situaţii de urgenţă, precum şi promovarea atitudinilor şi comportamentelor corespunzătoare în situaţii de risc.
La startul competiţiei, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, s-au aliniat 14 echipaje de Şcoala Gimnazială nr. 7 Botoşani, Liceul Teoretic “Anastasie Başotă” Pomârla, Şcoala Gimnazială Orăşeni Deal, Şcoala Gimnazială Cordăreni, Şcoala “Mihail Sadoveanu” Dumbrăviţa, Liceul cu Program Sportiv Botoşani, Şcoala Gimnazială Dumeni, Şcoala Gimnazială nr. 17 Botoşani şi Şcoala Gimnazială “Spiru Haret” Dorohoi.
Concurenţii au susţinut două probe, teoretică şi practică. Proba teoretică a constat în rezolvarea unui chestionar cu zece întrebări din domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor. La proba practică, elevii şi-au arătat îndemânarea şi viteza la pista cu obstacole şi la ştafeta de 400 de metri, tot cu obstacole.
Locul întâi la categoria fete a fost obţinut de echipajul Liceului cu Program Sportiv Botoşani, iar la categoria băieţi/mixt de echipajul Şcolii Gimnaziale nr. 7 Botoşani. Pe a doua treaptă a podiumului, la amble categorii (fete şi băieţi/mixt) au urcat echipajele reprezentative ale Şcolii Gimnaziale Cordăreni. Premiul III a fost adjudecat de echipajul de fete al Şcolii “Mihail Sadoveanu” Dumbrăviţa şi echipajul băieţi/mixt al Şcolii Gimnaziale nr. 17 Botoşani.
Câştigătorii au fost răsplătiţi pentru eforturile lor cu premii constând în cupe, medalii şi diplome.
Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horea Uioreanu, fost sef al Consiliului Judetean Cluj, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare cu executare
in prima instanta
Dosarul lui Gabriel Oprea: DNA sustine ca documente privind cheltuielile DIPI au fost distruse dupa demisia Guvernului Ponta
Petre Toba, acuzat ca stie din ianuarie despre nereguli, dar nu a luat nicio masura
Prima sentinta in dosarul santajului de la Antene:
3 ani si jumatate de inchisoare pentru Sorin Alexandrescu, doi ani cu suspendare pentru Camelia Voiculescu / Dan Voiculescu, doi ani de inchisoare
Prognoza meteo pana duminica
Kremlin: Scutul antiracheta de la Deveselu, o amenintare directa la adresa securitatii Rusiei
Bulgaria organizeaza un referendum pentru reducerea la jumatate a numarului de parlamentari
Horoscopul zilei de 13.05.2016
Bancul zilei: Ranchiună sexuală
Botoşani: Răspândacii lui Portariuc oferă mită electorală
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă