Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
842
De la 07 Ianuarie 2003
92678392

Câştigătorii concursurilor profesionale ale voluntarilor IISU

  • 14 June 2012, 23:00
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţ㠓Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani cu sprijinul Consiliului Judeţean Botoşani a organizat astăzi, 14 iunie 2012, pe stadionul “Brazi” din municipiul Dorohoi, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.
La start s-au aliniat şapte echipaje formate din membrii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Şendriceni, Ibăneşti, Hilişeu Horia, Darabani, Cordăreni, George Enescu şi Bucecea.
Concursul a constat în susţinerea a trei probe practice, respectiv pista de îndemânare şi viteză, ştafeta de 4 x 100 m şi dispozitivul de intervenţie.
În urma desfăşurării competiţiei, locul I a fost obţinut de echipajul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al oraşului Darabani. Pe a doua treaptă a podiumului a urcat echipajul din oraşul Bucecea, iar pe cea de-a treia, serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din comuna Cordăreni.
Câştigătorii au primit premii în bani, cupe şi diplome din partea Consiliului Judeţean Botoşani. Pentru spiritul de echipă de care a dat dovadă în timpul desfăşurării concursului, echipajul din comuna Hilişeu Horia a obţinut Cupa „Fair Play”.
Serviciile private pentru situaţii de urgenţă au fost reprezentate de A.N.R.S - U.T. 315 Bucecea şi Modern Calor, pe locul întâi clasându-se serviciul privat al S.C. Modern Calor S.A.
În calitate de câştigători ai etapei judeţene, echipajul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al oraşului Darabani şi cel al serviciului privat pentru situaţii de urgenţă al S.C. Modern Calor S.A vor reprezenta judeţul Botoşani la faza interjudeţeană a concursului, care se va desfăşura luna viitoare, în Neamţ.
Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Politica semaforului
Maşină incendiată pe strada 1 Mai
PDL rămâne un partid unit la Botoşani
Alianţa Mişcarea pentru Botoşani a încetat
Consilierii judeţeni şi-au preluat mandatele
Ţurcanu dărâmă comasarea spitalelor
cel puţin aşa susţine
Măsuri speciale la Bac din cauza caniculei
Avem liceeni buni la Limba română
Marilena Mardare şi-a desemnat înlocuitorul
DSP Botoşani a rămas fără conducere
Botoşani: Ce fel de primari au fost trimişi acasă de electorat
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă