Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22545
De la 07 Ianuarie 2003
120847011

Câtă ticăloşie poate zace în Gabriela Firea şi Marius Budăi?

  • Ioan Rotundu
  • 6 July 2023, 19:49
Cutremurătoarele dezvăluiri despre cum erau îngrijiţi cei aproape 100 de bătrâni din azilurile de la Voluntari şi Afumaţi au început să facă înconjurul lumii. Comportamentul sălbatic al patronilor de azil şi al angajaţilor consta în înfometare, bătaie, lipsă de tratament medical, ameninţări cu bătaia, lipsirea de libertate, munca forţată, obligarea la cerşit etc.
Toate aceste acte de o gravă inumanitate, demne de viaţa din comuna primitivă şi perioada sclavagistă s-au consumat cu ştiinţa primarului din Voluntari, celebrul Pandele. Cumnata acestuia, respectiv sora Gabrielei Firea, era şef al Serviciului de Asistenţă şi Protecţie Socială din Primăria Voluntari în perioada abuzurilor inimaginabile din azilurile groazei.
Ei i-a fost alături Ligia Gheorghe (foto cu Firea), fostă vicepreşedintă a asociaţiei care patrona aceste aziluri şi care, simţind că se îngroaşă gluma, a devenit consiliera ministrului Familiei Gabriela Firea, punându-se sub protecţia acesteia. Cel puţin aşa a stabilit cei din Centrul de Investigaţii Media care au descoperit grozăviile din aceste centre de îngrijire.
În ce-o priveşte pe sora ministrului Firea, Nela Vica Andrieş, fostă Vrânceanu, imediat ce au apărut în presă toate aceste grave şi inimaginabile chinuri la care erau supuşi bătrânii, s-a mutat din Primăria Voluntari în la DGASPC Ilfov. Sora ministru şi-a pus sora mai mică la adăpost, fără să-i pese de ororile la care sora sa a asistat fără a interveni aşa cum îi cereau obligaţiile de serviciu.
Manifestând orice lipsă de empatie pentru bătrânii chinuiţi, ministrul Familiei Gabriela Firea a sărit în apărarea surorii susţinând că acuzaţiile care i se aduc acesteia sunt din partea opoziţiei în scop de na fi ea denigrată ca să nu poată candida la anul la Primăria Capitalei. Câtă ferocitate zace în sufletul acestei femei care şi-a construit în viaţă cariera de politician prin cele mai mârşave şi mizere mijloace?
Grav este şi modul în care ministrul Muncii, botoşăneanul Marius Budăi, a acţionat atunci când i s-au adus la cunoştinţă condiţiile inimaginabile în care trăiau cei aproape 100 de bătrâni în centrele de îngrijire din Voluntari şi Afumaţi. Pentru că rapoartele celor de la Centrul de Investigaţii Media şi Buletin de Bucureşti consemnau aceste grozăvii, ministrul Budăi, în loc să acţioneze cu fermitate a denunţat unilateral acordul încheiat cu acest ONG şi le-a interzis să mai facă controale.
Acest fost şofer la DGASPC Botoşani ştia exact cum trebuie procedat în astfel de cazuri pentru a se intra în legalitate şi salva bătrânii de la chinurile la care erau supuşi.
Pentru Budăi n-a contat acest lucru, nu erau părinţii săi în situaţie, aşa că a trecut de partea bandiţilor care conduceau aceste aziluri, şi nu degeaba, acoperindu-le actele criminale la care se dedau.
Sper ca ancheta DIICOT să facă lumină în acest caz, iar Firea şi Budăi să dispară din viaţa publică. Unul mai ticălos decât celălalt, dar amândoi loaze ale educaţiei comuniste. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 3 – 9.07.2023
Bancul săptămânii: Blonda şi poliţistul
De la Botosani la Verona Diaspora I
Câți români au murit de COVID pe durata pandemiei
HotNews
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Comisarii de mediu Popovici şi Rotaru au scăpat de arestul la domiciliu
Ioan Rotundu
Ministrul Budăi continuă să facă Botoşanii de râs
Ioan Rotundu
Cu cine n-are voie să ia legătura inculpata Liliana Popovici
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă