Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
29290
De la 07 Ianuarie 2003
108360466

Cătălin Flutur demască prostiile administraţiei Portariuc

  • 6 September 2013, 23:00
Cătălin Flutur, liderul democrat-liberalilor botoşăneni, a atras atenţia asupra culiselor Festivalului SummerFest care ar fi văduvit bugetul Primăriei de sume care puteau fi oblinute din sponsorizări.
Fostul edil al municipiului a lăsat să se înţeleagă că la mijloc sunt interese bine ascunse de ochii lumii şi că pionul principal ar fi chiar firma organizatoare. Cătălin Flutur a menţionat că primăria a închiriat firmei din Bucureşti o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi, dar că un calcul simplu arată că în realitate au fost aproximativ 10.000 de metri pătraţi.
„Spunem cu nonşalanţă că suprafaţa pusă la dispoziţie a fost de 2000 de metri pătraţi. 2000 de metri pătraţi sunt de la primul trenuleţ şi până la mijlocul pietonalului. Mai punem încă pe atâta până în zona de spectacol, mai punem dreapta şi stânga pe bulevard şi o să iasă vro 8000-10.000 de metri pătraţi. Cu mare dragoste am dat la o firmă, care nu ştiu cum a fost selectată, 10.000 de metri pătraţi, spunem cetăţenilor din Botoşani că am dat doar 2000 de metri pătraţi, cu 1,35 lei metrul pătrat”, a precizat Cătălin Flutur.
Făcând un calcul simplu rezultă 2700 de lei. „Vine o firmă, aceeaşi ca şi anul trecut, în spate cu vestiţii domni care fac consultanţă şi care îi spun domnului primar ce să declarare, plătesc 2700 de lei şi îşi permit să închirieze 40 de metri pătraţi cu 2500 de lei. Trăim într-un oraş normal?, a spus Cătălin Flutur.
Un alt aspect sancţionat de fostul edil al municipiului este cel legat de cheltuielile care au fost suportate de către primărie deşi în contract era prevăzut ca respectiva firmă să achite utilităţile şi plata artiştilor care concertează. „În contractul pe care îl face firma fantomă de la Bucureşti, apare că asigură ei apa care a pus-o municipalitate, curentul care a fost plătit de municipalitate şi salubrizarea care a făcut-o Urban Serv. Culmea tupeului, şi artiştii care sunt plătiţi tot de primărie. Chiar ne cred proşti? ”, a mai adăugat Cătălin Flutur. (Liana Anuţei)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Proiect la Răchiţi
Sancţionează lipsa de reacţie a autorităţilor în problema câinilor
Flutur goleşte de conţinut raportul primarului Portariuc
Modern Calor: Comunicat umplere instalații
Câştigătorii taberei de vară în domeniul situaţiilor de urgenţă
Televizorul piroman
Modificare importantă în noul an şcolar
Scrisoare deschisă către Brigitte Bardot, din partea unei cititoare
Ar trebui să vă întrebaţi de ce trebuie să moară copiii noştri pentru câinii dumneavoastră
Au cerut demisia Guvernului şi a Parlamentului
Horoscop
Bancul zilei: ;ariaj regretat tardiv
Războiul împotriva românilor din Italia continuă
* "România, bestia neagră a Europei. Să-i expediem pe toţi românii acasă!"
Botoşani/Video: Copil de 4 ani salvat de haita de câini de un canal
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă