Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19914
De la 07 Ianuarie 2003
122879981
Cătălin Predoiu la Botoşani:

„PDL-ul nu va mai tăia niciodată salarii şi pensii. Spuneţi oamenilor aceste lucruri”

  • 11 May 2014, 23:00
Prezent duminică la Botoşani, candidatul PDL la preşedinţia României, a avut un discurs electrizant în faţa sutelor de membri şi simpatizanţi ai acestei formaţiuni politice, prezenţi în Sala mare a Teatrului Mihai Eminescu.
Acesta i-a sfătuit pe cei din organizaţiile judeţene să nu renunţe la luptă şi să spună oamenilor că măsurile luate în guvernarea trecută au fost într-adevăr foarte dure, dar cu toţii au învăţat din greşeli. „ Da. Am greşit. Dar recunoaştem că am greşit şi nu vom mai repeta aceste greşeli. PDL-ul nu va mai tăia niciodată salarii şi pensii. Spuneţi oamenilor aceste lucruri” a spus Cătălin Predoiu.
Acesta a indicat pe Cătălin Fluture ca fiind viitorul primar al municipiului Botoşani, pe Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. „În Botoşani şi în Suceava şi Fluturii sfinţesc locul. Aveţi aici pe viitorul primar al Botoşaniului, pe Cătălin Flutur, a demonstrat ce poate. Aveţi viitorul primar al Sucevei, pe Nelu Bălan, a arătat ce poate, în Parlamentul României. Îl aveţi pe viitorul europarlamentar Orest Onofrei, plin de optimism şi de resurse nebănuite.
Aveţi pe Gheorghe Flutur, viitorul preşedinte al CJ Sucevei, o aveţi pe Monica, Monica fără frică, cel mai bun dintre europarlamentarii din Parlamentul European şi pe Cătălin Moroşanu, care e un adevărat bărbat, de la care domnul Ponta poate să înveţe câte ceva”
, a spus celor prezenţi Cătălin Predoiu.
Acesta a mai spus în discursul său că noile direcţii ale PDL se îndreptă către cetăţenii care au nevoie de locuri de muncă în primul rând şi PDL-ul poate face asta. „Omul trebuie să poate pune capul liniştit pe pernă pentru că a doua zi are un loc de muncă. Vrem ca fiecare român să aibă aceleaşi şanse chiar dacă s-a născut la Botoşani, Braşov sau Arad. Vă vom arăta care este adevărul şi pe 25 mai şi în toamnă, la alegerile prezidenţiale. Noi luptăm pentru justiţie, domnul Ponta luptă pentru corupţie. Guvernul Ponta a redus la jumătate investiţiile, anul trecut a făcut două rectificări bugetare negative, tăind complet investiţiile.
Avem nevoie de o Românie puternică, toată lumea spune asta, dar noi şi înţelegem ce înseamnă o Românie puternică. Nu vom avea o Românie puternică dacă doar vestul ţării e dezvoltat şi estul nu poate să ţină pasul. Vrem un plan prioritar de investiţii pentru tot nord-estul ţării, de la Botoşani şi până jos la Galaţi”
, a mai spus celor prezenţie candidatul PDL la preşedinţie, Cătălin Predoiu. (Liana Anuţei)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


o9PNL Boroşani PSD își continuă campania de denigrare zilnică a Partidului Național Liberal (P)
iar atacurile repetate la adresa liberalilor ne arată că suntem văzuți de către PSD ca principalul obstacol care mai stă în calea acaparării puterii totale de către social- democraţi
Mihai Răzvan Ungureanu, primit cu simpatie la Botoşani
Botoşani: Mihai Răzvan Ungureanu, zdruncinat pe drumurile Săveniului
În primul rând, cei care au ajuns în fruntea judeţului sunt cei care prăbuşesc judeţul
Horoscopul zilei
Bancul zilei: Reîncarnare
Anunţ de vânzare casă în Dorohoi
Doina Federovici: „România merită mai mult”
„Monica fără frică” despre PSD-işti : „Hoţi, corupţi, tâlhari”
PDL-iştii botoşăneni s-au întâlnit cu candidaţii la europarlamentare
Valeriu Zgonea despre afirmatiile lui Rogozi
A gresit fundamental, vrea sa-si arate muschii
Traian Basescu: Trebuie aflat cata votca a consumat Dmitri Rogozin inainte de a face declarati.
A ramas la modul de gandire stalinist
Dmitri Rogozin anunta ca a adus la Moscova petitii pentru recunoasterea Transnistriei
Traian Basescu: Nu pot sa consider afirmatiile lui Rogozin declaratii oficiale ale Federatiei Rus
Daca in Ucraina e razboi civil, Romania va fi profund afectata
Ţinte false
Ioan Rotundu
Paula Seling si Ovidiu Cernăuţeanu învinşi de… Ponta
Ion Rotundu
Calvarul din salonul 13
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog