Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24580
De la 07 Ianuarie 2003
122884647
Cazul Buiuc din nou în actualitate,

La Primăria Botoşani nu s-a aflat că minciuna are picioare scurte

  • oan Rotundu
  • 6 February 2022, 15:39
În 11 şi 12 mai 2021 am publicat articolele intitulate „La Primăria Botoşani, corupţia are uşa larg deschisă” respectiv „Cazul Buiuc a pus autorităţile publice pe jar” în care arătam că pe strada Ana Ipătescu nr.2 din Botoşani proprietarul locuinţei Mihai Buiuc şi-a extins construcţia şi pe perimetrul străzii, fără a avea concesiune pe teren şi fără autorizaţie de construcţie.
Sesizată, conducerea primăriei Botoşani ne-a răspuns că „Urmare adresei dumneavoastră înregistrată la nr. 12462/10.05.2021 prin care solicitați relații cu privire la domnul Mihai Buiuc, prin prezenta vă comunicăm faptul că domnul BUIUC MIHAI nu a încheiat nici un contract de concesiune pentru acces la imobilul proprietate situat în strada Ana Ipatescu nr. 2 Botoșani. În ceea ce privește existența Autorizației de construire, am remis solicitarea dumneavoastră la Poliția Locală pentru a face verificări în acest sens, urmând să vă transmitem imediat rezultatul verificărilor.”
De la Poliţia Locală a Municipiului Botoşani ni s-a răspuns că: „Urmare sesizării telefonice înregistrată la Poliţia Locală în 28.04.2021, poliţiştii locali din cadrul Biroului Disciplină în Construcţii au efectuat verificări pe amplasamentul din municipiul Botoşani, Ana Ipătescu nr. 2, constatând că proprietarul imobilului execută lucrări de construire la faţada spaţiului existent fără a deţine autorizaţie de construire eliberată în condiţiile Legii 50/1991 republicată. Lucrările se execută pe proprietatea municipiului Botoşani, respectiv din faţa imobilului.”
În răspunsul semnat de către Directorul executiv Ioan Onuţu se mai precizează că Mihai Buiuc a fost sancţionat contravenţional şi obligat ca lucrările realizate să fie desfiinţate şi terenul adus la forma iniţială.
De atunci au trecut 7 luni de zile dar Buciuc nu numai că n-a demolat porticul ridicat în stradă, dar l-a şi finisat (foto). Lauda celor din Primăria Botoşani şi Poliţia Locală că au aplicat sancţiunile prevăzute de lege s-a dovedit a fi un şir de vorbe de faţadă. Mihai Buiuc are o fiică pe nume Andreea care este mare şi tare prin PSD Bucureşti, partid care i-a oferit funcţii înalte prin diverse ministere.
Tatăl Mihai, aflat sub protecţia fiicei şi ambii sub protecţia PSD s-au dovedit a fi mai puternici decât legea. Dacă în situaţia lui Buiuc s-ar fi aflat un amărât de co0ntribuabul ce trăieşte doar din salariul minim pe economie ar fi fost poate şi încătuşat. Buiuc are imunitate de la PSD prin primarul Cosm9n Andrei. Şi nu este singurul socialist care sfidează legile urbanismului. Îi plin municipiul Botoşani de astfel de exemple.
Chiar dacă minciuna are picioare scurte, primarul Cosmin Andrei ştie cum să i le lungească!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Spărarea preotului
Horoscopul săptămânii 7 - 13.02.022
Ieşit afară, Dragnea strigă că „România este as noastră!”
Adică a lui şi a lui Codrin Ştefănescu
Cariera profesională a Adei Macovei s-a clădit pe ilegalităţi
Ioan Rotundu
Altercaţia„hoţu cu prostu” naşte monstruozităţi politice
oan Rotundu
Dosarul zilei: Preţurile la energie – o hoşie pe faţă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog