Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14294
De la 07 Ianuarie 2003
122874361

Ce caută Lupu la Moscova? De ce nici măcar un lider de la Chişinău nu vine şi la Bucureşti?

  • Lupu nu este la Moscova ci la o alta capitala „prietena » Bucurestiului: Budapesta !
  • 12 August 2009, 23:00
Solicitat de UNIMEDIA să precizeze dacă a fost sau nu ieri la Moscova, Maria Lupu a declarat: "Categoric! Nu am fost la Moscova. Ieri m-am deplasat spre Budapesta, unde mă aflu şi în acest moment. Cineva vrea să bage zâzanie între noi. Anterior, şi despre Vlad Filat se spunea că ar urma să plece la Moscova, inclusiv şi despre Serafim Urechean că s-ar fi întâlnit cu Grigore Karamalac. Urmează să analizăm mai atent aceste informaţii.”
Marian Lupu, presedintele Partidului democrat din Basarabia a fost ieri 11 august la Moscova. Cel puţin aşa reiese dintr-o poză expediată la redacţia UNIMEDIA de către un vizitator, realizată cu ajutorul telefonului mobil. Vedeţi mai jos poza şi proprietăţile acestei poze, din care reiese că Marian Lupu se afla în aeroportul din Moscova ieri, 11 august, la orele 16:49.
Solicitat de UNIMEDIA să confirme sau să infirme informaţia precum că Marian Lupu s-ar fi aflat ieri, 11 august, la Moscova, Dumitru Diacov, preşedinte de onoare a PDM, a declarat: „Ieri dimineaţă dl Lupu a fost la partid. Nu cunosc dacă a fost sau nu la Moscova. Tot ieri dl Filat s-a întâlnit cu dl Sturza.
Aşa că nu văd nicio problemă, dacă Marian Lupu va încerca să-i convingă pe cei din UE şi de la Moscova că în RM trebuie să fie stabilitate şi să fie sprijinită coaliţia. Dl Lupu trebuie să aibă certitudinea ca va putea să fie influenţată majoritatea, pentru a obţine cele 8 voturi necesare, pentru ca să putem guverna ţara timp de 4 ani."
Daca informatia se confirma este al doilea lider dupa Vlad Filat, care viziteaza Moscova in plina perioada de negocieri pentru formarea guvernului.
Este foarte interesant ca liderii partidelor care formeaza coalitia anticomunista de la Chisinau, merg la Moscova pentru consultari, dar evita Bucurestiul. Sa fie poate pentru ca la Moscova sunt invitati(chemati), iar Bucurestiul, inhibat ca de obicei, se face ca ploua? Sau este vorba de altceva. Viitorul apropiat ne va da raspunsurile.
Unimedia precizeaza ca până în acest moment Marian Lupu nu a fost de găsit pentru a preciza dacă a fost sau nu ieri la Moscova.
(Romanian Global News)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Kalman Miszei, pionul otrăvit, porunceşte liberalilor
Micuţă violonistă, premiată la “Canadian Music Competition”
Adormirea Maicii Domnului, sărbătoare legală începând de anul acesta
Ursitoarea lui Ţibu
Horoscop
D’ale miliţienilor
Adevărata Românie (IV)
hergheliile de pe Vf. Curcubăta curva prezidenţială
Primăria Botoşani este datoare la societatea de salubrizare cu 1.200.000 lei
Cu ţiganii se cheltuiesc bani mulţi, dar rezultate ioc
Liberalii pregătesc o conferinţă judeţeană grandioasă
Iavorenciuc vrea ministere mai puţine
Sorescu revine în tabăra liberală
Şi maţele au preţul şi rostul lor!
Din cauza colegilor beţivani, profesorii vor fi testaţi psihologic
Bigotismul i-a tâmpit pe unii părinţi
Se preconizează obligativitatea absolvirii liceului
Apicultorii nu pot beneficia de subvenţii decât prin interpuşi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog