Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7667 lei
1 USD = 4.3224 lei


Număr accesări
Astăzi:
7070
De la 07 Ianuarie 2003
72135803
Cei cu musca pe căciulă contraatacă

Brehuescu a fost ameninţată să-şi pună lacăt pe gură

  • 2 July 2013, 23:00
Stela Brehuescu, proprietara fermei zootehnice de la Zăiceşti, cea păcălită de către Niculina Maxim, directorul Agenţiei Domeniului Statului Botoşani, cu concesionarea a 40 ha păşune ce erau deja trecute în proprietate privată, susţine că în urma dezvăluirilor făcute către Jurnalul, a primit mai multe ameninţări telefonice şi prin diverse persoane.
„Oricum, mi s-a transmis să mă liniştesc că altfel o voi păţi. Mai rău decât acum când îmi stau animalele pe piatră şi nu am cu ce să le hrănesc, nu au ce să-mi mai facă. Nu îmi este frică de nimic li o să merg până la capăt” – ne-a declarat Stela Brehuescu. Precizăm că ea a predat redacţiei noastre un set de documente din care reies o serie de acţiuni concertate ale directorului de la Cadastru, Cornelia Pocreaţă, ale lui maxim – director ADS şi supervizarea acestor acte de către ex-prefectul Costică Macaleţi.
Aşa s-a ajuns ca într-un interval de numai 16 zile, 40 ha păşune aflate în proprietatea statului au trecut în proprietate privată şi apoi vândute unui protejat al PSD-ului, Ion Tatarciuc. Ex-prefectul Macaleţi a respins orice implicare a sa în înstrăinarea acestei suprafeţe de teren, susţinând că el a semnat zeci de mii de titluri de proprietate, dar numai după ce au primit avizul celor de la Cadastru. (Ion Mămir)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Comunicat de oresă Modern Calor Botoşani
O escrocherie pe măsura escroacei
Horoscop
Bancul zilei: Concept poliţist
Gastronomie: Cu ce s-au ospătat cicliştii la Hotel Maria
Şansa lui Sorescu
Comisarul de poliţie Lefter acuzat că anchetează sub şantaj
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă