Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5525
De la 07 Ianuarie 2003
122891174

Cei mai buni sportivi botoşăneni au fost premiaţi

  • 12 December 2007, 23:00
Cei mai buni sportivi ai Clubului Sportiv Botoşani au fost premiaţi ieri pentru rezultatele deosebite obţinute pe parcursul anului în cadrul unei gale găzduite de Teatrul „Mihai Eminescu. Pe lângă primii 10 sportivi ai anului au mai fost recompensaţi în premieră şi alţi tineri sportivi botoşăneni talentaţi. Anul acesta s-a dovedit unul productiv pentru sportul botoşănean.
Dacă în 2006 au fost obţinute 44 medalii, anul acesta sportivii au adus de la Campionatele Naţionale 50 medalii din care 11 medalii de aur, 22 de argint şi 17 de bronz, iar de la cele europene, mondiale şi balcanice s-au întors cu 9 medalii. Premierea nu a început înainte ca directorul Clubului Sportiv să mulţumească tuturor celor care au contribuit la performanţele obţinute. „Mulţumesc tuturor sportivilor ce au concurat în competiţii sub culorile clubului, dar şi antrenorilor ce ne-au obişnuit mereu cu performanţe”, a declarat directorul Clubului Sportiv Botoşani, Mihai Dreţcanu.
Suma totală a premiilor a fost de 6.000 lei, reprezentând atât premii în bani cât şi în cadouri. În plus, Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război a ţinut să premieze doi sportivi botoşăneni. Cel mai bun sportiv al anului 2007 din componenţa CS Botoşani este canotoarea Ioana Crăciun, antrenată de Elena Iacob, care a obţinut o medalie de aur la Campionatul Mondial, aur la Campionatul Balcanic şi bronz la Campionatul Naţional Juniori I.
Pe locul doi urmează practicantul de lupte greco-romane, Alin Alexuc care a adus judeţului o medalie de argint la Campionatul European cadeţi, una de aur la Campionatul Naţional şi una de bronz la Campionatul European.
Locul trei este ocupat de Larisa Roşu (foto), practicantă de box sub îndrumarea antrenorului Victor Apetrei, ce a obţinut locul V la Campionatul European de Seniori, aur la Campionatul Naţional Seniori. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Sindicaliştii au pichetat Prefectura şi s-au ciorovăit pe îndelete
Axinte aşteaptă să fructifice brazii confiscaţi
Acumulările de apă sunt pregătite pentru iarnă
N-are logică. Ba are…!
Ioan Rotundu
APM s-a dotat cu un aparat de măsurare a radioactivităţii
Vor verifica legalitatea comercializării brazilor
Nouă campanie de recrutări în Armată
Comentariul comentariilor (X)
(Ioan Rotundu)
CJ îşi rectifică bugetul
Liberalii vor să-i scoată pe Cilinschi şi Ivănescu din CJ
Penegiştii au trecut la represalii
Laval vine cu o nouă propunere pentru Botoşani
Urban Serv scăldat în lumină
Camelia Sucu, femeia cu cei mai mulţi bani din bussinesul românesc
Cristian Tabără spune povestea ceangăilor
Curiozitatea recepţionerului
Horoscop
Vă propune un troc
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog