Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Administraţie
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
14286
De la 07 Ianuarie 2003
78463827

Centrul Cultural Bucecea caută specialist în înregistrări sudio

  • 21 May 2014, 23:00
Eşti inginer electronist şi stăpâneşti şi arta muzicală? Atunci ai o şansă să prinzi un post călduţ la centrul Cultural Bucecea, unde de câţiva ani a fost amenajat un studio extrem de modern, echipat cu tot ce este necesar înregistrării cd-urilor. Cu toate că avantajele salariale sunt de invidiat, de opt ani investiţia zace nefolosită. Directorul centrului Cultural, Stanislav Ciompela, a folosit o oportunitate ivită în 2005, când a participat la un proiect cu Centrul de Asistenţă Rurală Timişoara, unde a câştigat 25 de mii de franci elveţieni.
„ Cu aceşti bani am reuşit să fac un studio audio, l-am pus pe picioare, a funcţionat trei ani de zile, din lipsă de inginer de sunet, pentru că trebuie să cunoască electronică, aparatură şi muzică. Au venit tineri şi din Suceava şi din Iaşi şi când au văzut aparatura deosebită nu au mai venit”, a spus directorului centrului Cultural Bucecea. Acesta recunoaşte că ar câştiga „frumuşel” cel care s-ar încumeta să bată drumul într-o navetă chinuitoare până în oraşul Bucecea.
Studioul a fost funcţional trei ani, după care s-a închis pentru că inginerul de sunet a fost chemat la Suceava. Spaţiul este bine compartimentat şi antifonat, ideal pentru înregistrări cd-uri în condiţii excelente. Aici a înregistrat şi Sofia Vicoveanca şi multe alte vedete locale. Solicitările ulterioare nu au mai putut fi onorate şi aparatură de mii de euro zace nefolosită în aşteptarea unui specialist. (Liana Anuţei)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Replică pe măsură
Horoscopul zilei
Cerem demisia primarului Gheorghe Nichita
Partidul Verde celebreazǎ Ziua internaţionalǎ anti-Chevron în România
PNL Botoşani face un apel către politicieni: „Spuneţi oamenilor adevărul!” (P)
Tricolorul în casele botoșănenilor
PSD Botoșani îi cheamă la vot pe semnatarii petiției
Peste 20.000 de semnături pentru Petiția „România merită mai mult”,
Senatoarea Doina Federovici, șefa de campanie a PSD Botoșani: „Sondajul Țurcanu-Diaconu prezintă o realitate, nu opinia PSD” (P)
Florin Ţurcanu l-ameninţă pe prefect cu demiterea
PDL Botoşani – Comunicat de presă
Primarulk de Bucecea i-a cerut ajujtor premierului Ponta
Botoşani/Bucecea: Trofeul Festivalului l-a obţinut un dorohoian
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă