Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
19458
De la 07 Ianuarie 2003
112744066

Centrul Vechi riscă să rămână abandonat de afacerişti

  • 8 September 2013, 23:00
Centrul Vechi rămâne sub actuala administraţie de la Botoşani fără valoarea şi importanţa care a fost anticipată prin lucrările de reabilitare care au avut loc în urmă cu câţiva ani. Asta este părerea fostului primar Cătălin Flutur care s-a declarat nemulţumit că toate evenimentele se derulează în alte locaţii şi Centrul Vechi nu este pus în valoare.
„Centrul Vechi a fost reabilitat pentru a nu cădea. Centrul Vechi se dărâma. Investiţiile au fost în primul rând în infrastructură şi nu în locuinţe. O întreagă isterie s-a creat. Am adoptat o hotărâre prin care am spus că două treimi din acele locuinţe vor fi locuinţe de serviciu şi o treime să fie de necesitate. Cine a intrat în treimea aceea de necesitate? Romii. Reapartiţia a făcut-o actuala conducere a primăriei”, a declarat Cătălin Flutur.
Acesta are cunoştinţe de firme care ar dori să deschidă restaurante sau afaceri cu specific inedit, dar se tem de un eşec din faşă dat fiind aversiunea încă faţă de zona Centrului Vechi.
„Centrul Vechi nu este utilizat aşa cum trebuie şi trebuie revigorat prin acţiuni. Aud asta în fiecare zi. Am auzit timp de câteva luni că sunt zeci de investitori care îşi doresc restaurante greceşti, spaniole, pescării... Nu a venit nimeni. Vinovat cine e? Mai era un acar păun la primărie, viceprimarul Viorel Iliuţă care a plecat. Normal acum e Locativa. De fapt vinovat este Flutur. Primăria şi-a asumat prin hotărâre de consiliu să organizeze ea licitaţiile în Centrul Vechi. După eşecul colosal pentru că au venit două firme şi au plecat şi acelea, vinovatul de serviciu a fost Flutur. Vorbim despre duplicitate şi despre minciună”, a mai spus Cătălin Flutur. (Liana Anuţei)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Ce verifică bărbatul după un accident auto
Au intrat fraudulos in Palatul Buckingham şi au încercat să jefuiască
Patriarhul Kirill, huiduit la Chişinău
Criza din Siria: SUA nu se angajează să aştepte raportul ONU
Lumea lu' Rotundu: Comoara dispărută
Băsescu a dat liber la urmărirea penală împotriva lui Videanu şi Silaghi
Siria: Imagini video cu victimele atacului din 21 august au fost arătate congresmenilor americani
Ponta nu uita,
Va veni şi vremea ta!
Ioan Rotundu
Puturoşii satelor au tupeu
Ioan Rotundu
Din ciclul „Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”
buruianul de pe strada Pod de Piatr
Botoşani: Ce-a fost mai întâi în Rotunda: biserica sau gunoiul?
Ioan Rotundu
Auditul de la Locativa îl vizează de fapt pe Cătălin Flutur
Hoţ la spital
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă