Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Umor
Gastronomie
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
1836
De la 07 Ianuarie 2003
70974720

Chiftele de post

  • 8 March 2009, 23:00
Ingrediente: 1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviţi, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legătură pătrunjel, sare, piper, ulei pentru prăjit, 3 linguri făină

Mod de preparare

Cartofii se curăţă şi se pun la fiert.

Separat, se pune la fiert orezul.

Ceapa tocată se căleşte puţin.

Cartofii fierţi se scurg, se pasează şi se amestecă cu orezul fiert, ceapa călită, pătrunjelul tocat şi ciupercile date prin maşina de tocat.

Se pune boia, sare şi piper.

Din compoziţia rezultată se fac chifteluţe care se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins.

Se servesc calde cu un pilaf de urzici. Poftă bună!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Românul şi bunicuţele
Peste sinistraţii botoşăneni a început să cadă vălul uitării
„Trebuie să încurajăm ca generaţia tânără să practice educaţie fizică”
8 Martie şi pentru femeile private de libertate
Lista monumentelor istorice botoşănene se va îmbogăţi
Poliţiştii voroneni au salvat o bătrână rătăcită de două zile în pădure
Noi definiţii în DEX
Persoane cu handicap scutite de nervi, drumuri şi cheltuieli pentru evaluare
Curea strânsă la maxim de bugetari
Iar promisiuni de acordare a sporurilor pentru profesori
Accesul la serviciile bancare europene, cerinţă pentru tratament nediscriminatoriu faţă de români
Botoşănenii, în top la numărul litigiilor de muncă
Arme şi muniţii ilegale descoperite de poliţiştii botoşăneni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă