Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
19449
De la 07 Ianuarie 2003
79829291

Cicciolina de România

  • 7 July 2013, 23:00
Pentru cine nu ştie, Cicciolina a fost, la vremea ei, o celebră unguroaică ajunsă cetăţeancă italiană. Cu un dezvoltat spirit de afaceri, unguroaica a devenit celebră în Italia prin înfiinţarea unei reţele de case de toleranţă de lux. Însăşi patroana nu se sfiia să-şi mulţumească clienţii. Iar clienţii au fost pe măsură. Adică personalităţi din viaţa politică italiană. Prin ei s-a ridicat Cicciolina şi a ajuns deputată în Parlamentul Italiei, probabil singura prostituată, ajunsă patroană, din lume care a făcut o astfel de carieră în politică. Încă o dovadă că politica este şi rămâne o curvă.
Părăsind paradisul sexual al Cicciolinei, să aruncăm o ocheadă pe malurile Dâmboviţei noastre. A răsărit pe aici o tânără, ce pare să calce pe urmele Cicciolinei, dar nu în Italia, s-o concureze pe aceasta, ci la Buxelles, în Belgia, unde casele de toleranţă sunt mult mai intelectualizate iar clienţii sunt de rang european.
Ce-i drept, pretendenta noastră la meleagurile belgiene nu-i prea de rang european, neavând „succesuri” care s-o recomande. A „editat” despre ea câteva vorbe premierul pitic, dar nu în măsură suficientă să-i deschidă cale liberă spre Burxelles.
Nemulţumirea viitoarei Ciccioline dâmboviţene cuprinde mai multe „insuccesuri”. De exemplu, neascultând la vreme de sfatul tăticului, un marinar experimentat în a da peste cap, dintr-un gâlgâit, o sticlă de whisky, cu experienţă sexuală internaţională acumulată prin bordelurile din marile porturi ale lumii, după cum s-a lăudat la televiziunile naţionale, a trăit o tristă şi mare deziluzie.
S-a încurcat cu feciorul unui „şobolan rozaliu”. O perioadă relaţia a mers, dar, apoi, a constata că feciorul „n-o mai ridică în al nouălea cer”. Aşa că, urmând modelul tăticului, s-a proţăpit în faţa camerelor de televiziune şi a declarat că s-a încurcat cu un fătălău, de care nu mai vrea să audă. Mai mult, l-a recomandat pe fătălău unei alte zvăpăiate, ca să sufere şi ea de „urcatul la cer”.
După o aşa ispravă, povestită în public cu mult aplomb şi voce persuasivă, „succesurile” n-au întârziat. Piticul de casă al marinarului a luat act de “succesurile” care au podidit-o pe fiica stăpânului său absolut şi, drept răsplată, a propus-o să fie aleasa naţiunii române, pe care s-o reprezinte în plan european, la Bruxelles.
Iar ca să fie convingător că protejata este marfă de rang european, a declarat-o specialistă în bisness. Aşa a fost declarată şi Cicciolina cea adevărată, şi a ajuns deputată. A noastră de ce să nu ajungă? Fata e plină de “succesuri” şi poate face loby ţării sale. Acolo, la Bruxelles, nu sunt fătălăi ca băiatul “rozaliului”. Sunt bărbaţi virili, grei la pungă şi cu un ridicat potenţial în afaceri… sexuale.
Ciociolina dâmboviţeană va putea demonstra că se păricepe la bisness mai bine decât unguroaica ajunsă pe meleagurile italiene, va găsi bărbaţi care “s-o ridice în al zecelea cer”, că în al noulea ne vom ridica noi, graţie farmecelor şi “succesurilor” sale.
Votaţi candidaţii europarlamentari ai PDL! Votaţi Cicciolina dîmboviţeană plină de “succesuri”! N. A. - Orice asemănare cu vreun personaj din realitate o puteţi face pe pielea voastră!
3.03.2009

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Cu originea mototolită
Gastronomie: Pătlăgele tocate
Struţo-cămilă pentru Băsescu
Lumea lu' Rotundu: Rude şi duşmani
Botoşani: În afacerea cu apometrele suntem prostiţi pe faţă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă