Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19954
De la 07 Ianuarie 2003
122880021

Cine pe cine arde intre coloane la PSD?

  • ce este "arderea intre coloane"
  • 14 January 2009, 23:00
Oprea a spus ca isi da demisia in numele perpetuarii linistii in coalitia de la putere. Cred ca, dimpotriva, aceasta demisie va aprinde si mai tare focul scindarii in PSD. Cred ca este o capcana in urma careia, vor fi "arsi intre coloane" tocmai cei care se viseaza a fi dominatorii exclusivi in PSD.
Oprea a spus ca nu vrea sa fie o marioneta si sa plimbe mape, acuzand indirect faptul ca, prin numirile facute de el la Interne, multi mafioti si combinatori cu greutate din PSD s-au vazut amenintati de dosarele pe care Vulpea, le detine in beciuri tainice, si care urmeaza sa fie scoase la suprafata in perioada urmatoare.
Interesant este si faptul ca, oponentii gruparii Oprea-Mitrea din PSD s-au grabit, inexplicabil pentru nivelul lor de musuroism politic, sa arunce pisica moarta in curtea presedintelui Basescu; practic s-au acuzat singuri, si Cotrocenii s-ai limitat sa comenteze laconic „Nu a fost nicidecum un test al preşedintelui pentru PSD, ci a fost un test dat de Hrebenciuc partidului. Hrebenciuc şi-a făcut un obiectiv din intoxicarea liderilor PSD, prezentând-le tot felul de informaţii false, care să justifice existenţa unei conspiraţii"
De ce cred eu ca gruparea dura din PSD a cazut de fapt intr-o mare capcana ? Pentru ca Oprea a devenit peste noapte un fel de erou popular in PSD, mai ales ca miercuri 14 ian.2009 si-a depus si demisia de la sefia PSD Ilfov, astfel incat popularitatea lui are menirea sa capaciteze in jurul "executiei si linsajului public" la care a fost supus toate elementele nemultumite din PSD, pe care Mitrea nu a reusit sa le urneasca . Asistam practic la continuarea conflictului generat la investitura Senatului, atunci cand grupul parlamentar al PDL s-a retras din Plen, oficial contra numirii lui Voiculescu ca vicepresedinte al Senatului, si neoficial pentru sprijinirea lui Mitrea. Insa de aceasta data, conflictul din PSD are si mirodenia care a lipsit atunci : eroul popular care a fost nedreptatit, desi el era calare pe un armasar alb si ridicase sabia dreptatii....! Cred ca scindarea PSD este o chestiune de saptamani sau luni de zile !

PS - ce este "arderea intre coloane"
Este o sanctiune extrem de grava, insemnand ca respectivii sanctionati devin demni de oprobriul tuturor fratilor masoni.
Suprema pedeapsa pe care Masoneria o poate aplica astazi impotriva vreunui membru al ei este :"arderea intre coloane si ea este echivalenta cu iradierea din evidentele Ordinului a fratelui care a gresit (documentele lui de aderare la Ordin sunt arse pe o tava intre coloanele (membrii) lojei respective).Excluderea din Masonerie se numeste " ardere intre coloane "si se desfasoara dupa un ceremonial aparte. Numele celui care urmeaza sa fie exclus este scris pe un bilet, iar hârtia este arsa între trei coloane care simbolizeaza Forta, Frumusetea si Întelepciunea, dupa care ''fratii'' întrerup automat orice legatura cu cel exclus.
(Urban&Compania)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Băncile pot contacta vecinii pentru recuperarea creditelor?
Comunicat de Presă
Dosar penal pentru braconaj piscicol
Botosaniul beneficiaza de retea mobila de 7,2 Mbps de la Orange
Informatizarea sistemului comunitar pentru situaţii de urgenţă din judeţul Botoşani
Ministrul Sănătăţii a prezentat public direcţiile strategice ale Ministerului Sănătăţii
Extremistul Marko Bela nu vrea biserici ortodoxe româneşti în oraşele din Valea Plângerii
Austria sare în ajutorul Basarabiei, România stă în continuare şi fluieră!
Românii din Italia pot depune cereri pentru bonusul fiscal
Mihaela Rădulescu, mai bogată cu 700 000 euro în cont
Homo Sapiens şi… al său viitor
Horoscop
Nu sta pe gânduri, ei te... rezolvă!
Dorinţa lui Boc... din copilărie
Comentariul comentariilor VIII
(Ioan Rotundu)
Comunicat de presă ISU
Conţac şi Flutur au tăiat tortul puterii în felii mulţumitoare
Fruntaşi la violuri
Aproape 2.400 de rente viagere de plată la Botoşani
Caietele Teatrului „Mihai Eminescu” ies la lumină, după 40 ani
Au scăpat de indezirabili!
Ioan Rotundu
Criza economică a pătruns şi în societatea Electroalfa Internaţional
Elev de liceu internat în comă alcoolică
Moartea suspectă a unei fetiţe la… numai cinci zile de la naştere
Tineri beţivani şi bătăuşi îşi fac de cap prin Botoşani
Alocaţiile pentru copii întârzie iarăşi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog