Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi:
26081
De la 07 Ianuarie 2003
74910343

Ciuperci la grătar

  • 13 March 2009, 23:00
Ingrediente
: - aprox 20 de ciuperci mari
- unt (margarină)
- condimente (sare, piper, busuioc)
Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă cu grijă, şi apoi se spală bine, lăsate sub jetul de apă puternic.
In fiecare ciupercă întoarsă se pune un cubuleţ de unt (margarină), şi se condimentează bine, atât cu sare şi piper, cât şi cu alte condimente după gust.
Se pun pe grătarul încins în prealabil, şi se lasă până se rumenesc bine.
Se consumă, în loc de cărniţă. lângă un piure de cartofi bun sau cu mujdei şi mămăliguţă. Poftă bună!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Claudiu Adăscăliţei îşi arată colţii!
"Trebuie să facem mai mult pentru îngrijirea copiilor"
Arme deţinute ilegal confiscate de poliţiştii botoşăneni
Graficul lucrărilor din Centrul Vechi!
Cosmeticele la control
Controale în spitale cu echipe mixte, din Ministerul Sănătăţii şi Colegiul Medicilor
Bolnavi purtaţi pe drumuri pentru medicamente
Locuinţe sociale la Flămânzi
Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, preverificat la Iaşi înaintea depunerii
Bazin de înot în spatele Băii Centrale
Parcul de Agrement Cornişa va fi început în acest an
La procese pentru pensie
Horoscop
Ardeleni la hotel
Românul şi ceasul rău
Reabilitarea termică s-a împiedicat de norme!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă