Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6375
De la 07 Ianuarie 2003
122866442

Ciuştea trage cu ochiul la prosperitatea vecinilor

  • 2 May 2008, 23:00
Partidele politice încep tot mai mult să se întreacă în acuzaţii referitor la cine oferă pomană electorală. Liderul penegist Dorin Ciuştea a remarcat că sediul PD-L putea fi confundat înainte de Paşte cu un adevărat supermarket. „Fiind vecin cu dumnealor şi trecând pe la poarta lor, ca să zic aşa, am văzut cantităţi imense de produse alimentare descărcate şi depozitate în interiorul sediului PD-L. Chiar mă întrebam dacă nu cumva s-a deschis un supermarket ca să fac şi eu nişte cumpărături. Erau portocale, ulei şi nişte stive imense de apă minerală de nu se mai vedea sediul partidului”, a precizat Dorin Ciuştea.
În replică, coordonatorul PD-L Botoşani, Cătălin Flutur a ţinut să-l liniştească pe Ciuştea sugerându-i să se uite mai degrabă la liberali, care au oferit pomeni cu adevărat substanţiale. Sume de ordinul miliardelor de lei alocate comunelor conduse de anumiţi primari. „Ne-am trezit cu o Hotărâre de Guvern care oferă nişte pomeni electorale adevărate, nu de felul celor despre care s-a spus, că am dat noi înaintea Paştelui. Adică, un kilogram de zahăr, unul de ulei şi un pui. Aici vorbim de sute de miliarde care s-au dat numai primarilor PSD şi PNL. Mai grav este că lipsesc comune conduse de primari PD-L, PNG sau PC”, a subliniat Cătălin Flutur, mai mult dând şi un exemplu în alocarea a 4 miliarde lei vechi unui cimitir din localitatea Zamca din comuna Roma pentru amenajare.
Şeful liberalilor botoşăneni, Liviu Câmpanu vine cu afirmaţia că şi oraşul Săveni a beneficiat de finanţare pe 26 martie, deşi are la cârmă un primar PD-L. „Dacă Guvernul face acest gest de a sprijini primăriile judeţului, este bine venit pentru că sunt nenumărate probleme legate de infrastructură, de apă şi canalizare. Dacă unii consideră aceste fonduri pomană electorală, eu le spun că din punctul nostru de vedere că finanţarea pe judeţul Botoşani nu reprezintă nimic altceva decât aplecarea actualei guvernări liberale spre nevoile cetăţeanului”, a replicat Câmpanu.
În legătură cu cimitirul din Roma, liberalul botoşănean susţine că este normal ca administraţia locală să se aplece asupra unor asemenea nevoi. „Nu cred că nimeni nu-şi doreşte să stea de vorbă cu cineva care are un deces în familie şi nu are unde să îşi îngroape mortul. Este foarte simplu să calculezi cât costă împrejmuirea unei anumite suprafeţe de teren, pentru că un cimitir trebuie amenajat. În afară de împrejmuire se face şi clopotniţa şi acea mică capelă, se fac aleile, iluminatul public”, a mai adăugat Liviu Câmpanu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Flămânzi „portocaliu” de Ziua Internaţională a Tineretului
Năstase a supervizat candidaţii social-democraţi botoşăneni
Ori Codreanu a luat-o razna, ori Florin Ţurcanu va fi viitorul prefect
Nepotul unuia din capii lumii interlope lucrează la IPJ Botoşani
Festivalul „Satule, mândră grădină” va avea loc odată cu Zilele Oraşului Bucecea
Premii pentru olimpici oferite de liberali
Propune crearea unui parteneriat pentru sănătatea din judeţul Botoşani
Mai puţină birocraţie pentru operatorii de transport judeţean
Din 1 mai eşti pe Internet cu primarul tău!
Einstein despre români
Horoscop
Program Tele'M Botoşani
Ce ziceţi de-o casă de vacanţă?!
Comentariul comentariilor (CVI)
(Ioan Rotundu)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog