Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
4809
De la 07 Ianuarie 2003
68499779
Codreanu susţine că

Nepotul unuia din capii lumii interlope lucrează la IPJ Botoşani

  • 2 May 2008, 23:00
De ceva vreme, pe liderul peremist botoşănean, Dumitru Codreanu îl râcâie şi îl doare, după cum singur a mărturisit, faptul că botoşănenii nu au un om competent care să conducă Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Acesta este intrigat de faptul că în ultima vreme la cârma Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani ajung doar şefi din afara judeţului. „După un Plai de la Iaşi a venit un Viorel de pe plaiurile Vrâncioaiei la conducerea IPJ. Nu am nimic cu domnul Viorel Şerbănoiu, dar Poliţia botoşăneană a primit o nouă palmă pentru incompetenţa unor membri din poliţia judeţeană de a ocupa un asemenea post de inspector şef”, a declarat Dumitru Codreanu.
Şeful PRM Botoşani se întreabă dacă nu care cumva nu sunt iarăşi implicaţii politice în numirea şefilor pe funcţii, aşa cum s-a întâmplat în cazul fostului inspector Dan Roşu, din punctul său de vedere, un om capabil, de-al botoşănenilor, care ştia ce se întâmplă în judeţul Botoşani, dar nu le ştia pe toate. „Nu avem oare oameni capabili care să poată ocupa o asemenea funcţie? Nu cred. Personal am constatat în rândul cadrelor de poliţie botoşăneană a unor tineri bine pregătiţi, cu dorinţă de afirmare, care au o istorie în familie privind această meserie de poliţai. Sunt oameni competenţi, dar nu sunt lăsaţi să se afirme. Li se spune să stea în banca lor, că nu le-a venit rândul”, susţine liderul peremist.
Acesta atrage atenţia că în probleme majore, respectiv laboratorul de cocaină de la Cerbu din comuna Copălău, contrabanda cu ţigări şi alcool, contrabandă cu valută a trebuit să vină cei din afara judeţului să le rezolve. „Avem un cap al lumii interlope naţionale şi europene la noi în judeţ. Este urmărit general. Dar să ştie noul comandant că în structurile domniei sale activează nepotul acestui cap al lumii interlope. Care îşi desfăşoară activitatea exact într-un compartiment care se ocupă cu urmărirea acestor capi ai lumii interlope”, a mai adăugat Dumitru Codreanu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (2)]


Ori Codreanu a luat-o razna, ori Florin Ţurcanu va fi viitorul prefect
Festivalul „Satule, mândră grădin㔠va avea loc odată cu Zilele Oraşului Bucecea
Premii pentru olimpici oferite de liberali
Program Tele'M Botoşani
Ciuştea trage cu ochiul la prosperitatea vecinilor
Propune crearea unui parteneriat pentru sănătatea din judeţul Botoşani
Mai puţină birocraţie pentru operatorii de transport judeţean
Horoscop
Ce ziceţi de-o casă de vacanţă?!
Einstein despre români
Flămânzi „portocaliu” de Ziua Internaţională a Tineretului
Comentariul comentariilor (CVI)
(Ioan Rotundu)
Din 1 mai eşti pe Internet cu primarul tău!
Năstase a supervizat candidaţii social-democraţi botoşăneni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă