Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12324
De la 07 Ianuarie 2003
87404158
Colecţionari de medalii

Campioni naţionali la Taekwondo

  • 16 June 2006, 23:00
Clubul karatiştilor la care se antrenează şi băiatul prefectului Roman a participat, recent, la Campionatul naţional de Taekwondo pentru copii şi cadeţi. Competiţia s-a desfăşurat la Galaţi, în perioada 10-11 iunie. De la clubul botoşănean, CS Real Taekwondo Team, au participat 40 de sportivi. Printre aceştia s-au aflat şi câţiva sportivi de la clubul din Ştefăneşti, antrenaţi tot de Nicolae Pasniciuc. Micii samurai din Botoşani s-au întors de la Galaţi cu 15 medalii, din care două de aur şi trei de argint. Campioni naţionali au fost declaraţi Vlad Ciobanu, din Botoşani şi Oana Butnariu, din Ştefăneşti, ambii medaliaţi la categoria cadeţi. Ceilalţi premianţi sunt Cosmin Radu (locul II cadeţi) din Ştefăneşti, George Hobjilă (locul II copii), Alexandru Serdenciuc (locul II copii), Alexandra Honceriu (locul III cadeţi), Alexandra Gireadă (III, cadeţi), Iulian Halaicu (III, cadeţi), Răzvan Mâţilă (III, cadeţi), Bogdan Romanescu (III, cadeţi) din Săveni, Alexandru Marciuc (III, cadeţi), din Săveni, Florin Rotariu (II, cadeţi), din Truşeşti, Dorinela Afrăsinei (III, cadeţi) şi Nicoleta Kotopolos (III, cadeţi). „La campionat au participat peste 400 de sportivi din ţară, legitimaţi la 26 de cluburi. Medaliatul nostru cu aur, Vlad Ciobanu, este campion naţional pentru a doua oară şi mai are trei trofee obţinute anterior. Celălalt copil de la noi medaliat cu aur, Oana Butnariu, se află la a treia participare. În martie a obţinut şi titlul de vicecampioană naţională la juniori”, a menţionat antrenorul clubului CS Real, Nicolae Pasniciuc. Pentru obţinerea acestor succese, copii au fost sponsorizaţi de societăţile comerciale botoşănene Lacto Solomonescu şi Mapamond. Prima societate le-a asigurat participanţilor la campionat echipamentul necesar. (Marian MOROŞAN)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


AVAS continuă procedura de executare silită a SIF Moldova
Românii cumpără tot mai multe maşini străine
Horoscop
Caznele unui preot bolnav de Parkinson
Scuturat ca de friguri, preotul spune totRudele deputatului Malaimare l-au scăpat de deportare Deputatul merge adesea la cimitir
Apocalipsa din administraţie
Directorii de instituţii s-au prezentat la raport
Taximetrişti reclamă piraţii auto
Topul miniştrilor sănătăţii
La pas, în comunităţile de romi
A venit vacanţa de vară!
Bani mai mulţi la concediu
Cu moldovenii prin Botoşani
Două zile de coşmar pentru contravenienţi
Guvernul, sindicatele şi elevii
România şi Bulgaria vor intra în UE la 1 ianuarie 2007
Acordul privind înfiinţarea Fundaţiei Gojdu, retrimis la comisii
Aştept să mi se comunice oficial decizia CNSAS şi o voi contesta
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă