Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Religie
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9340
De la 07 Ianuarie 2003
122581279

Comentariul comentariilor LIII

  • 2 April 2009, 23:00
Editorialul „Blestemul care bântuie prin sediul PNL”, printre altele, a adus în actualitate şi o serie de informaţii despre trecutul politic al lui Gheorghe Ciubotaru. Total neinspirat, acesta a fost primul care postat două comentarii, încercând, şi consider cu bună intenţie, să corecteze o serie de afirmaţii. Numai că cititorii au considerat gestul său total lipsit de fundament, aşa că l-au tăvălit prin troaca cu lături politice aşa cum au crezut de cuviinţă. Cred că pentru Gheorghe Ciubotaru este încă o dovadă, deşi cred că nu mai avea nevoie, că botoşănenii nu-l acceptă. Din ce cauză? Poate voi scrie pe această temă un alt editorial.
Dar, iată cum a fost tăvălit liberalul nostru. „Un cititor” i-a atras atenţia că „Măi nea Ciubotaru, ţie chiar nu ţi-e ruşine? După ce că ai fost primul subsecretar de stat stagiar din istoria omenirii (cu particulara terminată cu 2 săptămâni înainte de numire) mai ai tupeul şi nesimţirea să aduci acuze unui gazetar ca dl Rotundu, măi nesimţitule? Tu nu te uiţi la tine că abia îndrugi două vorbe, habar nu ai de niciunele, ai fost deliciul angajaţilor din ANPC, care îşi dădeau coate când vedeau cât de „complex” eşti şi acum îţi permiţi să îl tutuieşti pe Ioan Rotundu, măi afaficule?” Oare ce-o fi însemnând cuvântul „afaficule”? Cred că mai degrabă comentatorul a dorit să scrie „afazicule”, dacă avem în vedere defectul de vorbire pe care i-l impută liberalului. Mulţumesc celui care mi-a sărit în apărare, dar cred că o putea face exprimându-se mai elegant.
Tot pentru Ciubotaru: „Ai apărut onanie. Tu vorbeşti? Te-a bătut măr Macaleţi în alegeri. Nu te întrebi de ce? Lasă-ne şi te du la Bucureşti că noi n-avem nevoie de tine.” Un alt comentator, „Gaby”, atrage atenţia că „Până când Ţurcanu şi Târzioru nu vor fi îndepărtaţi din PNL, nu va fi linişte în organizaţia judeţeană. Aceste două personaje strică tot ce ating, cum de ne-am procopsit cu ei? Trebuie găsită o soluţie urgentă, că vin europarlamentarele.”
Partea a doua a articolului intitulat „Mihai Darie – un securist de treabă, fără minte, dar extrem de bogat (II)” a generat şi o situaţie tragi-comică. Trecând peste comentariile pertinente şi justificare ale cititorilor, care au perceput corect cele scrise, adică interesul public care trebuie să primeze în a afla cine sunt politicienii care decid soarta noastră, am să mă opresc la cel postat din sediul PSD Botoşani. „Autor: securistu'. Adaugat de la: psd.botosani.rdsnet.ro Data/ora: 2009-04-02 10:33:59. Cine esti dumneata sa spui ca un ofiter de securitate nu are minte? Dumneata, dle Rotundu, cel mai 'tare' informator din Botosani? Adevarul ca informatorii nu stiu ce competente trebuie sa aiba ofiterii de informatii.”
În primul rând că autorul acestui comentariu este de o prostie crasă, de vreme ce susţine public că foştii informatorii n-au cunoscut competenţele ofiţerilor de securitate. S-a demascat că este un fost securist sau informator. Apoi, comentariul este postat a doua zi după apariţia articolului, semn că cel care-şi fâţâie fundul prin sediul PSD a aflat cam târziu despre existenţa acestuia. De „înghesuit la minte” ce este, n-a avut inspiraţia să fi citit şi prima parte articolului, unde explic clar că cel care l-a capacitat pe Darie ca fiind „fără minte” este actualul preşedinte al României, Traian Băsescu, şi nu eu, Rotundu. După modul în care este conceput textul, autorul este lesne de recunoscut. Iar ca să priceapă armăsarul, bat şaua cu „Gheorghe, fie şi social-democrat, tot Gheorghe rămâne!”
O decizie curioasă a Guvernului Boc. „Ţiganii care vor să înveţe carte vor primi bani”, şi asta în condiţii de criză economică, în condiţiile în care românii au fost înrobiţi la FMI preţ de 20 miliarde de euro. Ţiganii vor încasa banii, dar carte tot nu vor învăţa. Sunt bani aruncaţi în vânt, fără vreo posibilă recuperare socială viitoare. „Liviu” are dreptatea sa: „Ce facem cu premianţii români de la ţară, care nu au posibilitatea să înveţe? Consider că nu trebuie să se facă deosebire între copiii cei necăjiţi. Să întreţină statul pe cei merituoşi, indiferent de etnie, nu după cantitatea de rapăn de pe ei sau după cum scuipă seminţe.”
Iată şi părerea lui „Cetăţean”, mult mai europenizată: „De abia asta e discriminare pe considerente etnice. Dacă am intrat în Europa, trebuie să ne aliniem europenilor, dacă ţiganii vor în România, trebuie să se alinieze nouă (şi fără costuri suplimentare din partea noastră).”
Pentru cetăţenii români din Republica Moldova „ Ziua de 5 aprilie va fi doar începutul democratizării reale a Moldovei” Toată suflarea Europei stă cu ochii pe alegerile parlamentare care vor avea loc duminică, 5 aprilie, în Republica Moldova, şi sunt mulţi cei care speră ca moldovenii să răstoarne guvernul comunist. „Moldoveni.....trezirea.....mai mulţi nici nu ştiţi ce putere aveţi!” este mesajul unui cititor. Sunt multe şi încurajatoare semnalele că clica comunistă de la Chişinău, în frunte cu preşedintele Voronin, îşi face bagajul pentru Moscova. Să le urăm călătorie sprâncenată. La revedere! (Ioan Rotundu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Câmpanu şi noile sale gafe
Ioan Rotundu
Comunicat de presă PNL referitor la Corneliu Popescu
Cere ca Parlamentului European să ia la întrebări regimul comunist al lui Voronin
Autorităţile sârbe au înteţit acţiunile împotriva românilor din Timoc
Romani de pe glob votaţi Brâncuşi!
Primăria şi Poliţia asaltate cu probleme de competenţa instanţelor de judecată
Şi Primăria Coşula a învăţat să facă proiecte integrate
Elevii din Vlădeni Deal, implicaţi în igienizarea comunei şi a râului Varniţa
PROGRAM TELE'M BOTOŞANI VINERI 3 Aprilie
Din aberaţiile taxei radio-tv: o familie plăteşte taxa de şase ori!
senatorul Urban îşi cere iertare
Exproprierile nu mai ajung în instanţă
Horoscop
Al treilea soţ
Un nou aranjament Băsescu - Stolojan
Confuzia mascaţilor la arestarea lui Becali
Noi locuri de muncă în străinătate
Conţac se consideră preşedintele legitim al PSD
Salariaţii CJ vor beneficia de miel, cei de la Prefectură se vor uita la ei
Conţac lărgeşte aria informatorilor din PSD
el va cere CNSAS verificarea senatorului Marcu şi a consilierului Egner
Viaţa celor doi pompieri a fost salvată de costumul de protecţie
Protopopul Leonte a dat binecuvântare paşapoartelor biometrice
Preoţii botoşăneni susţin căsătoria pe viaţă, fără divorţuri
La Botoşani, activitatea APIA a fost blocată
Albă ca Zăpada
Molozul lăsat la voia întâmplării „costă” între 100-500 lei
Vom rămâne şi cu dantura stricată
Profesorii ar putea pierde şi distincţiile „Gheorghe Lazăr”
Pensionarilor le-a fost limitat dreptul la muncă
Guvernul Boc le-a dat din nou cu flit profesorilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog