Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6346
De la 07 Ianuarie 2003
122891995

Comentariul comentariilor LXXV

  • (Ioan Rotundu)
  • 12 May 2009, 23:00
Articolul „Din culisele luptei pentru putere. Încăierare între social-democraţi” a stârnit interesul multor cititori, având peste şase mii de accesări. Şi comentariile au curs din belşug, deloc favorabile imaginii celor care pretind că stăpânesc în prezent PSD-ul. Interesant este de remarcat că se începe a se face simţită lipsa lui Conţac din fruntea acestui partid. „UE” este cel care a simţit lipsa lui Conţac: „Tare articol nea Rotundu. Chiar m-am relaxat citindu-l. Rău cu Conţac, dar mai rău fără.”
Nedumerit s-a arătat a fi şi „Ionel”, mai ales în privinţa madamei Băcrculeţ: „Păi dacă da în gropi la Cultură, doamna Bărculeţ nu va face la fel şi la IŞJ? Iar afemeiatul ăsta de Macaleţi, că are un nume predestinat de prostan cu diplomă, cum să propună inginer auto la Arhivele statului? Numai aşa, de dragul partidului? Cine boala l-a ales pe ăsta în parlament?” În primul rând că madam Băcruleţ nu mai are drum neted spre funcţia de adjunct la IŞJ, ea fiind scoasă din cărţi. În ce-l priveşte pe Macaleţi, a ajuns în Parlament prin votul a peste opt mii de botoşăneni, aşa că nu-i putem pune la îndoială validarea ca deputat. Se impune însă o precizare. Macaleţi, care a candidat în Colegiul Botoşani Vest, l-a avut contracandidat pe liberalul Gheorghe Ciubotaru. Pentru că majoritatea botoşănenilor n-au dorit să-l voteze pe liberal, prin votul negativ dat lui Ciubotaru s-a pricopsit Macaleţi cu mandatul de deputat. I-a surâs norocul, asta e!
„Dunga” a fost, la rându-i, mulţumit de articol: „Tare articolul conule Rotundu, mai scoate din sertare li mai scrie să afle şi votantul de rând ce oameni ne conduc. Ne mirăm de noi ce proşti suntem... pâine şi circ, gros obraz şi multă obrăznicie, parol mon cher, curaj dle Rotundu, poate nu te-or înfunda ăştia.” De înfundat n-au cum să mă înfunde, decât dată preşedintele Băsescu reuşeşte să-şi instaleze în România propriul său regim, conceput după disciplina marinărească de la bordul unei nave, unde căpitanul are drept de viaţă şi de moarte asupra oamenilor din echipaj. Sper ca la toamnă măturoiul românilor să facă curăţenie şi la Cotroceni, iar Băsescu să intre la apă pentru totdeauna.
Un număr semnificativ de comentarii a fost dedicat şefului de la Garda de Mediu, proaspăt aşezat în scaun de către protectorul său Costică Macaleţi. Un „Anonim” a ţinut să ne informeze că „Răzvan Rotaru, acesta mai este cunoscut şi sub pseudonimul de "Chinezul" în oraş. Nu ştiu ce licenţă are el în drept, dar vă spun sigur că în 98 a plecat în Italia, la furat, şi s-a întors câţiva ani mai târziu cu aere de mare vedetă şi bani de o maşină la second. Este un mare ţărănoi, care se bătea de câte ori apuca în discoteci, împreună cu gaşca lui fantastică de "japonezi" ... Cam toată lumea îl ştie ce podoabă e la casa omului. Alte comentarii nu mai am decât că fura imitaţii de parfumuri de prin străinătate din magazine. Ce să mai zic, un ratat cu impresii de mare afacerist în momentul de faţă.” Nu deţinem la redacţie astfel de informaţii, deci nu-l putem suspecta pe acest Rotaru de haiducie prin ţara lui Berlusconi.
Şi pe seama Tamarei Ciofu s-a comentat intens. Mai ales referitor la acuzaţia că, aceasta, în perioada 2000 – 2004, cât a fost directorul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, ar fi valorificat în interes personal anumite cantităţi de medicamente primite din străinătate ca ajutoare. Cheia acestei afaceri trebuia căutată la Interfarm. Ceva cercetări s-au făcut la acea vreme, ba chiar a fost întocmit şi un dosar pe numele patronului de la Interfarm. Secretul afacerii s-a dus în mormânt, odată cu Brânzei. Despre morţi, numai de bine!
Preşedintele PRM, Dumitru Codreanu, a declarat presei locale că „Poliţiştii botoşăneni puşi pe „hinghereală”, iar „Eu” l-a lăudat: „BRAVO! În sfârşit, Codreanu face ceva bun. Aştept cu nerăbdare răspunsul d-lui Şerbănoiu.” Dacă şeful IJP Botoşani îi va da vreun răspuns, apoi acela ar fi că trebuie ca mai întâi să se informeze asupra realităţii, după care să facă declaraţii publice. Pentru că preşedintele PRM a confundat poliţia comunitară, care lucrează în echipă cu societatea care ridică autoturismele parcate în locuri nepermise, cu poliţia Ministerului de Interne. O gafă impardonabilă!
Cei din U.E. vor ca românii să fie pensionaţi la 70 de ani femeile şi 72 de ani bărbaţii, în condiţiile în care media de viaţă în România este de 68 de ani. Această cerinţă am comentat-o în editorialul „Ne-au confiscat tihna bătrâneţilor!” Comentatorul „Dan” a simţit nevoia să completeze cele scrise în editorial cu „O nouă revoluţie stă să izbucnească precum cutremurul care-l prevesteşte Dl.Istrate... E ca un buboi care stă să spargă. Să-i vedem atunci pe Băsescu şi pe Boc pe unde-şi scot cămaşa...Ce-a păţit Ceauşescu e floare la ureche pe lângă ce or să păţească ăştia. Nu se mai poate aşa, ne-a ajuns cuţitul la gât. Or să moară linşaţi unul câte unul. Românul n-o să mai rabde mult.” La revedere!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Primul telecentru din Frumuşica va funcţiona la Şcoala Storeşti
Consilierii şi angajaţii primăriei, somaţi să-şi achite datoriile bugetare la zi
Invitaţie la concurs
Actor basarabean bătut pentru a spune la televiziune că Voronin este de treabă
A apărut al patrulea tânăr ucis de regimul comunist al lui Voronin
Reţetă de mici la grătar
Horoscop
Întâmplarea din biserică
Eveniment editorial "Agata"
Mica publicitate
1.300.000 lei puşi la bătaie pentru alegerile europarlamentare la Botoşani
Banii au sosit, mai trebuie ca primarii să înceapă lucrările
Gunoiul menajer, marea problemă a primarilor de oraşe şi comune
Libertate la... cultură
Şi-a omorât soţia în bătaie
Tulbură apele la ANI
Directorii de şcoli nu vor fi numiţi politic
Surpriză! Ana Băculeţ a fost unsă şef
Revoltător, analizeze medicale din ambulatoriu se vor plăti de bolnav
Premierul Boc le-a mai tras o ţeapă celor din învăţământ
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog