Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5671
De la 07 Ianuarie 2003
114817937

Comentariul comentariilor (X)

  • (Ioan Rotundu)
  • 12 December 2007, 23:00
Editorialul „Oprişanu şi-a lui clică, legea abuziv aplică!” a reflectat opinia mea vizavi de modul în care unii funcţionari publici cu rang de inspectori sanitari, aserviţi politic, au înţeles să-şi îndeplinească îndatoririle de serviciu. Cu o furie de neimaginat, cei vizaţi au stat „de serviciu” întreaga zi de luni, 10 decembrie, şi-au introdus comentarii prin care să denatureze conţinutul editorialului şi al celorlalte articole apărute în aceeaşi ediţie şi pe aceeaşi temă. Prima ofensivă a fost lansată în jurul orei 01.00 AM. De la calculatorul cu IP 89.136.188.217 sub numele de „Mama denaturată” s-a comentat „Clica pe care o blamaţi d-le Rotundu a început reabilitarea Spitalului Judeţean, dotarea spitalelor cu aparatură medicală nouă, a adus tomograful aproape de judeţul Botoşani. Cred sincer că greşiţi!!!! Cu respect MAMA DENATURATA”.
Acelaşi comentator, dar cu numele de „Truşeşteanu” s-a dus direct la articolul de deschidere „Coşmarul unei patroane şi a angajaţilor săi” şi a postat comentariul: „Magazinul cucoanei ca şi crâşma sunt infecte, şi preturile exagerate! Dr. Niculiţă pleca cu sacosele burduşite de acolo în urma controalelor. Până acu a fost coşmarul nostru !!! Sper ca măsurile să fie ferme! D-le Rotundu dacă vă place de cocoana poftim de cumpăraţi...avem di tăti!”
S-a grăbit apoi să se boteze „Gica” şi să comenteze la articolul „Noua deviză a lui Oprişanu: „Respectă legislaţia în vigoare bun, nu, pa”. Iată cam ce i-a putut fabrica mintea, la puţin după miezul nopţii: „Oare respectarea legalităţii este un DELICT? Bravo dr. Mihai, bravo ASP. Clica lui Niculiţă paranoia trebuie distrusă. Ne-am saturat să plătim taxa de "protecţie". După această serie de comentarii, probabil ostenit de atâta concentrare intelectuală, autorul cu mai multe măşti s-o fi culcat. Revine în forţă după ora 07.00 dimineaţa, sub numele de „Realitatea paralelă”, atacându-mă direct: „D-l Rotundu trăieşte în lumi paralele, iar pentru un ziarist care se pretinde de marcă este ruşinos că pleacă urechea la unul de teapa lui Niculiţă. Dumneavoastră, D-le Rotundu, care clamaţi mereu spiritul justiţiar îndemnaţi acum la nerespectarea legii? Pe malul Prutului, la Timişoara, Iaşi sau Crasnaleuca legea este UNA, iar normele sanitare sunt unitare pentru toţi agenţii economici. D-le Rotundu coborâţi cu picioarele pe pământ! Acţiunea Sanepidului este binevenită...Succes!” La doar cinci minute l-am regăsit la articolul de deschidere, sub pseudonimul „Gaşpar” şi trage tare cu ”D-le Rotundu, poate abuzul de care vorbiţi dumneavoastră nu este din partea acestor medici! Dorinţa de înavuţire, mârlănia şi rapacismul unor patroni depăşeşte cu mult bunul simt...iar eu când cumpăr pentru copiii mei produse şi dau BANI vreau sa fiu protejat! Cred că sunteţi influenţat greşit. Ar fi interesant, ca om de presă să vorbiţi şi cu partea cealaltă poate greşiţi. Părerea mea!”
Ora 08.00 îl prinde pe post de „Justiţiarul” comentând din plin: „Spiritul dreptăţii şi legalitatea trebuie să triumfe!!! D-le Oprişan nu aplecaţi urechea la netrebnici şi finalizaţi acţiunile începute. În judeţ sute de oameni apreciază munca dvs. iar toleranţa pentru infractori trebuie să fie zero.”
Omul, probabil cu misiune primită în acest sens, şi-a făcut datoria cu o vigilenţă demnă de invidiat. Nu-i scapă nici un alt comentariu din partea cititorilor care nu sunt angajaţii Autorităţii de Sănătate Publică şi ia atitudine cu multă convingere sufletească. La ora 10.00 l-atacă pe „Observator” cu „În Grecia au făcut concediul 10.000 de români...care este relevanţa?????????” Aşa este, dar numai unul dintre ei a făcut concediul cu Oprişanu şi a ajuns apoi directorul unui spital judeţean. Mă refer la Doru Munteanu. Pentru că nici ceilalţi cititori n-au ratat ocazia să-şi exprime o opinie, contrară comentatorului aflat în slujba lui Oprişanu, acesta s-a declarat învins şi n-a mai contraatacat. Sau, dacă am în vedere că munca sa a început după 12 noaptea, probabil că după ora zece a ieşit omul din tura de serviciu şi s-a dus acasă. Sincer să fiul, îl admir. Puţini sunt cei care au răbdarea necesară să acceseze de 40 de ori site-ul nostru, să-şi apere şeful şi să dea riposte. Nu-l admir însă şi pentru că toată strădania sa s-a făcut în timpul programului de lucru şi pe banii publici.
Tare naivi sunt unii. Se cred atât de deştepţi încât nu mai observă că prostia le face amical cu ochiul. Nu mă pot abţine să nu închei cu apelul „Disperatului”, o consecinţă a luptei pentru putere, consecinţă pe care Bush ar fi trecut-o la pierderi colaterale: „Vă rog veniţi şi la Coţuşca. Trimişii lui Oprişanu au închis cabinetul de stomatologie. Să nu moară până n-or şti ce-i aia durere de dinţi. Lua-v-ar dracul de liberali, că din cauza voastră şi-a lui Băsescu suferim noi.” Am să ajung şi la Coţuşca, că mi-au venit veşti interesante de acolo. La revedere!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Axinte aşteaptă să fructifice brazii confiscaţi
Acumulările de apă sunt pregătite pentru iarnă
N-are logică. Ba are…!
Ioan Rotundu
APM s-a dotat cu un aparat de măsurare a radioactivităţii
Vor verifica legalitatea comercializării brazilor
Nouă campanie de recrutări în Armată
CJ îşi rectifică bugetul
Liberalii vor să-i scoată pe Cilinschi şi Ivănescu din CJ
Penegiştii au trecut la represalii
Laval vine cu o nouă propunere pentru Botoşani
Urban Serv scăldat în lumină
Cei mai buni sportivi botoşăneni au fost premiaţi
Camelia Sucu, femeia cu cei mai mulţi bani din bussinesul românesc
Cristian Tabără spune povestea ceangăilor
Curiozitatea recepţionerului
Horoscop
Vă propune un troc
Sindicaliştii au pichetat Prefectura şi s-au ciorovăit pe îndelete
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă